Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arafatka

Nie mam faceta, mimo, że

Polecane posty

Gość Arafatka

mam 20 lat, wg znajomych jestem ładna i fajna... Od 4 nie mam nikogo, po drodze trafiali się tylko faceci na kandydatów, ale zawsze coś nie wychodziło. :( Każda koleżanka wokół kogoś ma, tylko ja jestem sama... Czy coś jest ze mną nie tak? Ktoś jeszcze jest w podobnej sytuacji? Proszę o Wasze wypowiedzi. :)

Nie klikajcie w link powyżej, tylko komuś nabijacie kliknięcia. To nie śmieszne, spadaj stąd z tym spamem palancie.

Gość ja tak mam że jestem ładna i
fajna i mam 40 lat. I nikt mnie nie chce. Co Ty na to? pocieszysz mnie?

Daj spokój, bez względu na to, ile masz lat, nikt Ci nie odpowie na pytanie, czemu jesteś sama, no może jakiś psychoanalityk po wielu godzinach terapii. Jesteś jeszcze bardzo młoda, mloda w porównaniu ze mną, ale brak jakichś trwalszych związków w tym wieku to nie najlepsza prognoza na przyszłość. Zegar tyka, z 20 robi się 25, 30 i ani się człowiek obejrzy, a juz jest stary. Jestem ostatnią osobą, która nadawałaby się do udzielania dobrych rad komukolwiek w sprawach damsko-męskich. Jeśli potrafisz coś w sobie zmienić, zrób to i czekaj na skutki, jeśli nie, pogódź się z rzeczywistością. Wiem, że to okrutne, ale samotność to nie wyrok śmierci. Szczęścia życzę.

Tylko co takiego...? Charakter? Facet nie widzi tego po 15 minutach rozmowy ze mną. Wygląd? Nic z nim nie zrobie... Przecież się nie zoperuję.

Tu nie chodzi o wygląd. Nawet gdybyś była wyjątkowo szkaradna, a taka przecież nie jesteś, nie byloby to przeszkodą w kontaktach z mężczyznami. Przypuszczam, że najważniesza jes otwartość na drugiego czlowieka, ciekawość tego, co ma do powiedzenia, jego akceptacja, okazywanie mu dyskretnej życzliwości, naturalność w zachowaniu, szczerość. Sama nie wiem, łatwiej powiedzieć niż zrobić.

Gość ja tez mam 20 lat
i moj zwiazek 4 letni wlasnie sie rozpada...... i tez chyba umre bo nie znajde juz takiego drugiego dobrego zabawnego madrego ktory mnie wk**wil tak ze masakra

Gość ja tez mam 20 lat
jak sie wyluzujesz to bedzie Ci latwiej. Nie szukaj na sile bo tak to tylko palanta jakiegos trafisz. Chodzisz na imprezy, domowki? kolega kolegi, kolega kolezanki, napewno sa tacy ktorzy próbuja Cie poderwac

Generalnie na imprezy tak, domówki nie... Niestety, nikt mnie nie podrywa... Nie mam kumpli.

Gość dobre pytanie ale bez odp
ja sie rozstalam 3msc temu po 3.5 latach zwiazku z chlopakiem ktory jest najwspanialszym czlowiekeim na swiecie i jestem przerazona tym ze juz nigdy sobie nikogo nie znajde mam 21 lat mam wrazenie ze nigdy nikomu sie nie podobalam napewno drugiego takiego nie znajde i mi zle z tym ...

Gość pipsko
Up, kurwa, up!

Gość pipsko
Up, again!

Gość pipsko
Jaka Arafatka?

Gość pipsko
Gdzie Ty masz napisane, że to powód do samobójstwa? Idiota... Sfrustrowany prawiczek.

Gość to moze dlatego ze
za wysoko stawiasz poprzeczke. I dobrze. Skoro znasz swoja wartosc i zaden jak na razie tej poprzeczki nie przeskoczyl, to nie bierz byle czego tylko dlatego ze masz "juz 20 lat". Ja mam 29 i ten sam "problem" co ty. Tylko ze ja w pewnym momencie zrozumialam ze nie ma sensu sie frustrowac tego typu myslami, bo ja wole byc sama niz byc zkims tylko dlatego ze w moim wielu wypadaloby, albo dlatego ze kazdy tak ma. A wolalabys byc sama czy byc z kims kto cie nie pociaga, kogo nie kochasz albo z kims kogo ty nie do konca pociagasz albo ci nie kocha? Jestes jeszcze bardzo moloda. To wszystko dopiero przed toba. Nie sprzedaj sie tanio.

Gość to moze dlatego ze
a, i chcialam dodac ze mam za soba zwiazki ale aktualnie jesten singlem. Majac 20 lat masz prawo nie miec jeszcze nikogo i nie ma w tym niczego nienormalnego. To ze twoje kolezanki mialy juz po 5 facetow to nie jest dla ciebie powod do wstydu. Wiek tu nie ma nic do rzeczy. Znam osobiscie dziewczyny (fajne i atrakcyjne) ktore sa singlami od urodzenia w wieku 26 lat. Dlatego ze nie zadowalaja sie byle czym. Jesli jestes jak piszezsz fajna i ladna, to wyrwij sobie faceta w dyskotece czy pubie ( nie powinno byc problemy) a potem zastanow sie czy bylo warto..