Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem dlaczego tak jes

on ,,ucieka , - dlaczego??

Polecane posty

mam wspanialego przyjaciela kontaktowalismy sie najczscej droga internetowa poniewaz mieszka poza granicami, jednak za kazdym razem gdy byl w kraju odwiedzal mnie mam meza, przyjaciel to raczej wolny strzelec jednak jest mi bardzo bliski jednak tylko jako przyjaciel wiem ze mial klopoty z praca i co sie z tym wiaze finansami lpomagalam mu jak moglam od jakiegos nie pisze nie odzywa sie zapytalam co sie dzieje napisal ze na razie nie che pisac NIE CHCE ze pamieta o mnie caly czas ale czeka na lepszy moment aby sie odezwac jak mam to rozumiec??

Gość czy ludzie potrafią zyć bez
kafeterii?? przecież to twój przyjaciel, nie nasz. to ty go znasz nie my...:o

co o tym myslicie- ja bardzo tesknie za nim

tak ale zastanawiam sie jak moge interpretowac to co sie dzieje, czasem ktos,, z boku,, potrafi jasniej spojrzec na sprawe

gdyby kogos poznal -powiedzal by napewno, wiedzial jak bardzo chcialam aby kogos mial i ja wiem jak bardzo pragnal miec kogos wiec napewno by powiedzal nie moj maz z tym nie ma nic wspólnego bo panowie nie utrzymuja kontaktow ze tak powiem

moze sobie uswiadomil,ze cie kocha, ale z drugiej strony nie chce rozwalic twojego malzenstwa? czeka wiec az ochlonie i bedzie znow mogl z toba pisac jako przyjaciel... no sama nie wiem czy to sie trzyma kupy

przyznam ze to raczej malo prawdopodobne byl taki czas ze gdyby mnie pokochal to pewnie i ja byla bardzo bardzo szczesliwa, i wtedy gdy byla ze tak nazwe okazja on wytlumaczyl mi ze nie ma takiej mozliwosci na co skladalo sie wiele czynnikow, wiec jednym slowem gdyby wtedy chcial ... ale nie chcial teraz po tak dlugim okresie czasu rozmawialismy o tym swobodnie wiec gdyby cos to mysle ze by powiedzial prosto z mostu jak ja kiedys ja sie bardzo martwie o niego

no chyba ze to mozliwe ze ktos tak bliski w ciagu miesiaca przestał mnie juz lubic :-(

:-(

jak myslicie odezwac sie napisac??????///, czy nie skoro napisal wprost bez owijania w bawelne ze nie chce pisac pogubilam sie w tym

Gość Niach niach
Oh. Tak, napisz, ale znów wprost. O tym co powiedziałąś nam. Że martwisz się o niego i chcesz żeby był z Tobą SZCZERY i powiedział dlaczego nie chce pisać, nawet jeśli to oznacza że będzie musiał powiedzieć Ci że już nie ma ochoty na kontakt z Tobą. Powiedz mu to i nie pozwól wymigać się od odpowiedzi. Nu i koniec.