Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zteskniona

spragniona faceta w wieku 35-40 lat...

Polecane posty

ale to nie tylko o łozko chodzi ja jestem na etapie tego ze próbuje dojsc o co mu chodzi czy tylko o sex czy cos jeszcze nie wiem czy jest żonaty czy nie mało wogóle o nim wiem wiem tylko tyle ze stalemo nim mysle i jest bardzo duzo strszy nawet cięzko mi okreslic ile on ma lat

a ja nadal chcialabym poznac faceta w tym wieku... uwazam ze zaspokoi mnie nie tylko fizycznie ale i emocjonalnie... Moze glupie myslenie... ale chcialabym znow poczuc usta dojrzalego faceta :)

Gość taki jeden 36 latek
Gdybys byla STESKNIONA to byl Cie wzial do siebie, a ze jestes ZTESKNIONA - to znaczy ze cos z Toba nieteges:)

Może czterdziestki nie mam, ale długo na nia czekał nie będę. Zstęskniona wiem, że mach 18 lat ;), ale nie wiem o ile lat starszy byłby od Ciebie facet. Tak z doświadczenia własnego wiem, że facet zaczyna dojżewać gdzieś koło 30, wieć może stąd Twoje tęsknoty. Tylko wiele starszy facet może dziewczynę zdominować. Wie już co i kiedy powiedzieć, wie jak być czarujący ale nie natarczywy. Jak się zachować w kłopotliwych sytuacjach. Łatwo się sparzyć. Co do wartości seksualnych też bym nie przesadzał. Rozpieszczam kobietę dokładnie tak samo jak 10 czy 15 lat temu. To już od upodobań zależy. Tęsknota może być złudna

Nic, a co ma być. Różnica polega na podeściu do kobiet, pracy, wlasnych marzeń i sposobu postrzegania, odczuwania i reakcji. Inna jest namiętność, pożądanie. To jest tak jak z pływaniem. Można umieć pływać, ale dopiero czucie wody daje prawdziwą frajdę z pływania.

no powinno bo powinen miec juz doswiadczenie i wiedziec co i jak zeby było cudnieeeeee a facet po 40 jeszcze może

Seks pozostaje seksem. Może jest tylko mniej natarczywy, nie wiem. Musiałby teraz spotkać się z kobietami tamtych lat przeżyć z nimi chwile namiętnosci i zapytać czy jest różnica. - to mało realne i dość prymitywne

Czy facet po 40 jeszcze może? Niestety w tej chwili jeszcze napisać nie mog. Może za kilka lat. Ale na pocieszenie powiem Ci, że język drętwieje dopiero po 70-tce. Choć przy tym narządzie i uchybieniu to chyba nie taki straszny problem. P)

dzieki za wyczerpujace odpowiedzi i podobno jak sie sprzetu używa regularnie to mozne długo, także do roboty

bo ten co zawrócił mi w głowie jest moim instruktorem jazdy a rozglądaj sie rozlądaj jestes młoda, zapewne piękna wszystko przed Tobą

Gość młode i piekne
nie wchodzą na forum, tylko same pasztety :(

Gość niporządny zonaty
szukam chetnej na seks :)