Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyrytyry

jesteście zazdrosne o swoich facetów?

Polecane posty

Gość egeszegedre
tak.

Gość kiedyś byłam
teraz wkurza mnie tylko gdy pije z kumplami innych kobiet nie zauważa

Gość facet byk -jaki jest
ja bardzo

Gość egeszegedre
w sumie to ja też bardzo ,bo on ma takie luźne podejscie do innych kolbiet ,usmiecha sie do wszystkich ,gada ,pieprzy o byłej czasami mam dość dom kolezanki od byka....miałam byka i o niego nie byłam zazdrosna ,on nie zauważał innych kobiet ,jakbym tylko ja była na świecie ,czasami mi tego brakuje:(

Gość kiedyś byłam
więc chyba warto wybrać faceta który nie rozgląda sie na boki, wtedy ma sie spokój z zazdroscią o inne.... mój nie zauważyłby innej kobiety nawet gdyby szła ulicą ubrana w mini, bluzke z dekoldem i kozaki do kolan znam go 8 lat a nigdy nawet się nie obejrzał na ulicy za inną

Gość egeszegedre
mój nie zauważyłby innej kobiety nawet gdyby szła ulicą ubrana w mini, bluzke z dekoldem i kozaki do kolan chcialabym zeby moj obecny tez taki był ,tym bardziej ze przez 7 lat poprzedniego związku przyzwyczaiłam się ze facet widzi tylko mnie.....a tak zazdrość zżera mnie od środka ..:O

mój nie zauważyłby innej kobiety nawet gdyby szła ulicą ubrana w mini, bluzke z dekoldem i kozaki do kolan znam go 8 lat a nigdy nawet się nie obejrzał na ulicy za inną To nie jest dobre! \"bez zazdrości nie ma miłości\" z czasem partner staje się bardzo pewny siebie za pewny. Automatycznie kończy się staranie i zabieganie o tą drugą stronę życie staje się monotonne i nudne, uważam że każdy facet czy kobieta chce czy nie powinien dawać jakieś nawet drobne powody do zazdrości!! to tylko umocni związek. oczywiście mówię tu o wszystkim z zachowaniem zdrowego rozsądku.

przez 8lat swojego ostatniego związku nigdy nie dałem odczuć czy też powodów do zazdrości swojej wówczas dziewczynie mimo że okazji miałem mnóstwo to jednak wolałem zaoszczędzić tego jej. bo po co miała by być nie spokojna czy martwić się czy ja jej wyjeżdżając nie zdradzę. po rozstaniu powiedziała mi "Ty mi nigdy nawet nie dałeś powodu do zazdrości" zdębiałem :o przeanalizowałem i doszedłem do wniosku że miała rację.

>>>mój nie zauważyłby innej kobiety nawet gdyby szła ulicą ubrana w mini, bluzke z dekoldem i kozaki do kolan znam go 8 lat a nigdy nawet się nie obejrzał na ulicy za inną To też nie jest normalne. :) Tacy są najgorsi.

No właśnie. :) I z doświadczenia wiem, że nie Ci, którym oczy "latają na boki" zdradzają, tylko Ci, po których się człowiek tego nigdy by nie spodziewał. Krowa, która dużo ryczy mało mleka daje. :)

Gość egeszegedre
a co się roi w głowie takiemu co się ogląda za innymi? a szczególnie w krótkich spódniczkach ...i nie chodzi o to ze ja jestem jakaś gruba,chuda itp na figure akurat nie narzekam ..;)

Gość facet z układu
odrobina zazdrości? czemu nie tylko nie na zasadzie, że opowiadam jakie to inna ma świetne ciało, ani nie w formie slinienia się na ulicy za kimś. To nie jest w porządku w stosunku do partnerki i to wyjdzie później w łóżku. Może być trochę zazdrosna (bo będzie się może trochę więcej starać), ale nie chciałbym nigdy, żeby nabrała takich kompleksów, żeby zamknęła się w sobie i odebrało jej to radość z seksu i poczucie bezpieczeństwa. Tak więc odrobina zazdrości raz na jakiś czas dla podniesienia temperatury w łóżku - proszę bardzo, ale wolę, żeby moja kobieta mogła skupić się na pracy, nauce (jeśli się uczy) i innych rzeczach, które będą jej potrzebne w życiu a nie na myśleniu, czy przypadkiem z kimś teraz nie flirtuję i martwieniu się, że zaraz ją rzucę

Gość egeszegedre
nie w jego towarzystwie a on w moim owszem ,i nie przeoczy żadnych cycków ....a piersi to moj jedyny kompleks ,bo mam małą miseczke A a on do tej pory miał wszystkie kobiety z duzymi piersiami (sam mi to powiedzial) i wiem ze lubi większe ..

facet z układu dokładnie to miałem na myśli, Kobieta ma mieć poczucie bezpieczeństwa i stabilności a odrobina zazdrości jej nie zaszkodzi.

Gość egeszegedre
Kobieta ma mieć poczucie bezpieczeństwa i stabilności Ja tego nie mam

egeszegedre tutaj nie chodzi o zazdrość tylko o kompleksy a Twój gość wcale Ci nie pomaga tylko męczy Ciebie psychicznie.

Gość egeszegedre
chyba masz racje ,czasami nie daje rady ,wolałabym być chyba sama przynajmiej miałabym spokój psychiczny

Gość facet z układu
powiem więcej: odrobina zazdrości od czasu do czasu jest wręcz KONIECZNA. musi zobaczyć, że jesteś pożądany przez inną kobietę, bo inaczej to się znudzi i zacznie szukać mocnych wrażeń gdzie indziej, motylków srylków itp. Potem są tematy, jak to kocha swojego wiernego, męskiego i wrażliwego, że w łóżku super ale nie ma motylków i marzy o tym, żeby być wypierdolona przez jakiegoś kolegę o którym wie, że ma ją w dupie ale ma ten błysk w oku. Więc panowie - pokazujcie, ile jesteście warci, duch konkurencji zawsze działał ozdrowieńczo.

Gość i vice versa.....

Gość facet z układu
zgadzam się :)

odrobina zazdrości jeszcze nikomu nie zaszkodziła, a może dodać wręcz pikanterii w związku:D ale ODROBINA!:P a nie cała lawina podejrzeńi insynuacji:P:P