Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a może nie tak

czy to prawda że mężczyzna nie zawsze ma orgazm????

Polecane posty

Gość panna nienaganna
czy nie moglibyście sie bawić w cyber w innym miejscu niz tutaj?

:D:D panna tez masz ochote na Łiliama ? mozemy sie podzielic :P ja biore od pasa w dół :D:D o ile Łili nie bedzie mial nic przeciwko temu 🖐️

alez nikt Ci nie kaze tego czytac a ja tez nie piszę tego dla Twojej rozrywki jest mnostwo innych topiców

jak to jest ze to wiecznie baby mają o wszystko pretensje i wiecznie jakies gorzkie zale :o ? facet jak juz komentuje to smiesznie z jajem a te wiecznie nabzdyczone KOBIETO WYLUZUJ ! pierwsza strona byla na temat pozniej sie znudzil i tyle to sobie siedlismy i pogadalismy czasami czlowiek musi inaczej sie udusi ... :P

Łylamie a gdzie kwiaty wiersz albo afekt na ma nieśmiałość :-)

:D:D:D porazka pokasowali posty panny nienagannej i wyszlo jakbym miala zchizy :o i gadala sama z sobą :P

15:42 [zgłoś do usunięcia] brum witaj lazuro Jeśli nie wolno, a bardzo się chce, to można... :o no jak tam sobie chcesz ...

no mina odpowiednia do tego jak mnie nazwałas 😭 LAZURA??? IZAURA - nie pamietasz takiej postaci ?

Pomyslałam sobie, że lazura to rodzaj żeński od lazur.

hahaha brumka literki Ci sie przestawiają w oczkach to się jakos tak fachowo okresla ale ja nie z tych co by to spamiętali :P

To się nazywa "okulary zostawiłam w domu" :-) I nie widze dobrze, co się dzieje na monitorze :-)

:D:D:D:D:D:D pozyczylabym Ci swoje gdybym miala ale soczewki nosze i wyjmowac ich nie bede :P jeszcze w pracy siedzisz?

Zbieram się właśnie na zewnętrze. Więc Pani Izauro - pa :-) Soczewek nie naszam więc Twoje nie przydłaby mi się :-)

to jak będzie Izauro ? :D Kiedyz mam alkowę przygotować i olejki wonne na uczty miłosnej konsumpcję ? 👄 brum - wiersze składam zawsze nocna porą,kiedy mysli swawolne wolnymi są,afektu przybedzie kiedy platków z róż kosz caly narwac zdążę :D

Łili mam nadzieje ze wkrótce - moze jutro? 😘 od rana powinnam byc dostępna a poranne pieszczoty chyba są Ci miłe ? ;)

Zima idzie. Z różami moe być problem. A coza tym idzie i afektem. A to z kolei nie zmniejszy nieśmiłaości mej.

czytam to i czytam i powiem z doswiadczenia:) owszem wytrysk jest poprzedzany orgazmem co nie oznacza ze facet to odczowa zawsze tak samo,ja nieraz mam wytrysk a nie czuje jakiegos szczegolnego uniesienia,orgazm to nie skurcze miesni jak ktos tam napisal a chemia :) tak wiec nie wiezcie co pisza ze zawsze maja kosmos i niewiadomo co:D