Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a może nie tak

czy to prawda że mężczyzna nie zawsze ma orgazm????

Polecane posty

Gość karoolek....
NIE ! ORGAZMOWI NIE ZAWSZE TOWARZYSZY WYTRYSK JAK I WYTRYSKOWI NIE ZAWSZE TOWARZYSZY ORGAZM ale jak by tak uzyc www.google.pl to szybciutko by sie znalazło fachowe i strony które opisują te przypadki ....

😘 ;) Łiliam witaj jakos poszło darowałam sobie streczące sutki :D:D ten widok zachowam dla Twoich oczu ;) hahaha

Gość a ja Twojej
szparki :P

Łili :D rączki mam niewielkie ale zwinne ;) a usta gorące - jezyczkiem tez troszke potrafię zdzialac ;)

juz sam Twoj nick swiadczy o niezlych umiejętnosciach \"językowych\":P Łiliam a klate owłosioną masz, bo ja ubostwiam takie i zmieniam się wtedy w dziekie zwierze :P

oooooo zesz Tyyyyy mmrrrrrrr...dzikusie:P to fajny Łiliam z Ciebie :D:D na samą mysl mam gęsią skórke :)

Gość a ja czytałam że własnie
jest takie zjawisko, jak wytrysk bez orgazmu. ze strony Portalu Farmaceutyczno-Medycznego: " Jakie są przyczyny wytrysku bez orgazmu? Najczęściej przyczyną wytrysku bez orgazmu są czynniki psychogenne np. niechęć do osoby partnerki, współżycie wiążące się z poczuciem winy, z niezaspokojeniem oczekiwań, z stresującymi zachowaniami partnerki."

po placach mowisz mmmm... a jakbym tak pazurkami po tych plecach delikatnie poblądzila, szepcząc Ci do ucha niekoniecznie grzeczne mysli ...;)

ejakulacja i orgazm to dwie różne sprawy. Jedno powstaje we fiucie, drugie w głowie, w psychice. Skrajnym przypadkiem jest nasieniotok, co niewiele ma wspólnego z orgazmem. ;)

drugą ręką bym zablądziła dużo nizej... zlapalabym Cie za tyleczek mrrr... pozniej przesunełabym ją do przodu masując Twojego rycerza ;)

no proszę Cię Łili , w tym momencie nie musisz byc gentelman`em myslalam ze nie bedziesz czekał na przyzwolenie, a widok moich twardych sutkow przebijających przez bluzeczkę Cię zachęci do dzialania ;)

...ręce moje blądzą juz pod spódnica,i przejmuja napięcie z posladków,a usta zmierzaja ku dekoltowi,a napotykając na drodze twarde wzniesienia ocierają sie o nie...

:( dzis juz niestety nie skonczę pieszczot Twego ciała i nie dowiem się jak pręzny jest Twoj rycerz w dzialaniu;) lece na spotkanie 🖐️😘 Łiliamie Szekspirze

chyba poproszę o zmianę godzin pracy, bo to nie fair ze nawet w wirtualnych pieszczotach mi się przeszkadza :P :D:D:D 🖐️

Gość mst
moj ma zawsze :P