Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gonzallo

słodkie,które nie tuczy,czyli co jeść w ciązy by nie przytyc?

Polecane posty

W poprzedniej ciąży przytyłam 25kg.Przez 4 mies udało mi się zrzucic ten balst.Teraz chcę bardziej kontrolować to co jem.A ponieważ kręci mnie strasznie by opychać się słodyczami chcę jeść mądrze.Moje propozycje to: migdały suszone morele rodzynki jogurt naturalny z dzemem klementynki a Wy co proponujecie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość moze byc ladna
tarte jablka zapiekane z cynamonem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość moze byc ladna
kakao slodzone miodem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a ja na pewno
dodam suszone figi (dodatkowo masz z glowy zaparcia) mozna sie tez przyzwyczaic do marchwii, ta cienka jest sllodziutka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam wielka ochote na
słodycze w ciazy i jem ich mase, ale tez duzo owoców. Jestem w 31tc i przytylam 8,5kg.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kiedyś byłam
suszone owoce wbrew pozorom nie są zdrowe, są konserwowane siarką, przeczytajcie uważnie informacje na opakowaniu migdały i orzechy są bardzo kaloryczne i powodują zaparcia niby wszystko mozna jesć ale z umiarem, chyba lepiej więc jest zjeść jakis owoc niż paczkę bakalii co dzień pieczone jabłko z cynamonem i kakao to chyba najdrowsze opcje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kiedyś byłam
zamiast słodyczy jem owsiankę z łyżką rodzynek i odrobiną cynamonu, płatki owsiane mają dużo mikroelementów, są zdrowe na włosy, skórę, paznokcie, wzmacniają też kościec, zęby

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Tu masz przepis na ciasto całkowicie bez tłuszczu. 6 duzych twardych jabłek szklanka cukru 2 szklanki mąki szklanka dowolnie wybranych bakalii 3 jajka łyżeczka proszku do pieczenia Jabłka pokroić jak się komu podoba, zasypać cukrem i oczekać aż puszczą sok. Potem dodać resztę składników i wymieszać. Piec 45-60 min, w temp 180 stopni. Skórka powinna być miedziano brązowa. Ciasto może wyglądac jak zakalec jeśli kupicie jabłka miękkie które się jeszcze dodatkowo porozpadają w pieczeniu ale w niczym to absolutnie nie przeszkadza. Generalnie ciasto jest pyszne!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zgadzam się oczywiście
cukier, bakalie, to samo źródło węglowodanów, więc to ciasto nie jest niskokaloryczne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ....................89
Pani/Pan pod pseudo /*/*/* ma jakieś bliżej nieokreślone problemy ze sobą, na wielu topikach obraża ludzi Proponuję olać, nieładnie mówiąc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość /*/*/*
no bo taka jest prawda, sama jest otyła i komus "pomaga" zeby wyglądał tak jak ona.to nie ja tu jestem wredna-tylko ostrzegam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja w ciazy tylko czasem mialam ochote na slodycze apeptyt mialam taki sam jak przed ciaza wiec nie jadlam duzo. A i tak sporo przytylam ;(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×