Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wam sie podoba

jak wam sie taki welon podoba???????

Polecane posty

Gość jak wam sie podoba

pierwszy od gory, http://www.sklep-izabela.pl/index.php/browse,id_gr,16600.html tylko takie bez lamowki mi sie podobaja ciete. i chcialam zapytac. kolor ecru gdyby sie kupilo bo i suknia delikatnie ecru, nie bdzie wygldac na stary? bo slyszalam ze welony czesto w kolorze ecru jak sie patrzy to ma sie wrazenie ze jest ze starego materialu

Gość jak wam sie podoba
wyslalam pytanie o to w meilu do tych sklepow. moze maja zdiecia tych ecru . jak nie to juz niewiem co robic. bo te co w sklepie w miescie mi pokazywali to material wygladal na stary i bylo to nieladne

Gość klalduh
bo kolor ecru wlasnie bedzie tak wyglądał jak stary, brudny moze przy sukni ecru zdecydowac sie na kwiaty we wlosach albo biala sukienka

Gość mnie się wcale nie podoba
jeśli już koniecznie welon to pojedynczy, z miękkiej, lejącej się tkaniny i długi, a nie takie nastroszone trzy warstwy sztywnego tiulu.

Gość jak wam sie podoba
ale ten pierwszy wcale nie wyglada mi na sztywny. a bialej sukni nie kupie bo mi sie nie podobaja pozatym juz mam ecru :) a nie chcialabym tez z samymi kwiatami. wiec zastanawiam sie wygladady welony dziewczyn ktore np z tego forum szly do slubu w ecru ????

hm dziwnie ale po wklejeniu linka odppowiedniego mimo wszystko odsyla do strony z promocjami. ja bym ta obstawiala model t-16 b bo bez lamowki i z krysztalkami drobnymi jesli autorka ten wlasnie miala na mysli to ladny.

Gość jak wam sie podoba
pani ze sklepu izabela a propo dokladnie welonu t-16 b :-) napisala w meilu ze kolor ecru jest tak delikatny ze mozna to zuwazyc dopiero w zestawiniu z kolorem bialym. niewiem teraz czy zaufac

Gość pinezkaa
welony ciete zawsze wyrozniaja sie lekkoscia wiec jak cos to dobry wybor. ale dolaczam sie do pytania. czy ktoras z was miala welon bardzo delikatny ecru?