Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cafe latte...

zna ktos ten serwis?

Polecane posty

Gość obokprzy
no krs = odpowiedzialnosc karna raczej bedac w ich skorze, nie chcial bym robic machlojek by pozniej podziwiac zycie zza krat ;]

Gość janik_s
Hmm... wg mnie wątpiła jedynie konkurencja, która nie ma tak dobrych wyników tak jak fruli, a w takim przypadku najlatwiej jest puścić ludziom "informacyjna kaczkę"

Gość darexx
>>>>> obokprzy no krs = odpowiedzialnosc karna raczej bedac w ich skorze, nie chcial bym robic machlojek by pozniej podziwiac zycie zza krat ;] krs to raczej rejest sadowy, co nie? kazda firma jest w nim zarejestrowana, a odowiedzialnosc karna wystepuje juz od momentu zalozenia frmy - to sie rozumie samo przez sie, nie? ty jako osoba prawna tez podlegasz odpowiezialnosci karnej

Gość darexx
>>>>>>"informacyjna kaczkę" w sensie ze konkurencyjne serwisy podkopuja wiarygodnosc przeciwnika?

Gość kotekst
no widać że te serwisy ostro konkurują z sobą, Tylko jest takie powiedzenie, kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada ciekawe kiedy 1 zaczną oczerniać 2 na forach (a tak czy siak wyjdzie to na jaw moim zdaniem)

Gość hrugbi
wyjsc to moze i wyjdze na jaw, tylko co z tego,? tzn co z tego wyniknie? jak cos dobrego dla mnie, to niech konkuruja ze soba ile wlezie

Gość hrugbi
>>>>>>>>>>>> darexx krs to raczej rejest sadowy, co nie? kazda firma jest w nim zarejestrowana, a odowiedzialnosc karna wystepuje juz od momentu zalozenia frmy - to sie rozumie samo przez sie, nie? ty jako osoba prawna tez podlegasz odpowiezialnosci karnej no np jesli wygrasz na podbijaniu cos a nie bedziesz chcial za to zaplaciic, to moga cie do sadu podac, zlamales regulamin, jako osoba prawna, tak samo Ty mozesz podac ich do sady, za ....cos tam, teraz takie akcje chodza przeciw aukcjgrosz, za1grosz czy cos takiego, tez sie ludzie sadza z nimi

jeśli chodzi o ten serwis to przeczytajcie sobie dokładnie zasady korzystania, gdyz to nie jest tak, że np za ten odkurzacz płacisz tylko parę groszy. Każde kliknięcie na \"licytuj\" kosztuje cię ok 1 zł (zależy jaki pakiet \"frutków\"-wewnętrznej waluty wykupisz). czyli jak np licytujesz z jedną osobą do kwoty np 50 zł, płacisz serwisowi 312 zł za samą licytację. oczywiście koszt samego przedmiotu jest taki, jaki wylicytujesz+koszt dostawy. Przy ogromnym szczęściu udaję się wylicytować za grosze i z małą prowizją dla serwisu. to są chyba gorsi zdziercy niż allegro.

jeśli chodzi o ten serwis to przeczytajcie sobie dokładnie zasady korzystania, gdyz to nie jest tak, że np za ten odkurzacz płacisz tylko parę groszy. Każde kliknięcie na "licytuj" kosztuje cię ok 1 zł (zależy jaki pakiet "frutków"-wewnętrznej waluty wykupisz). czyli jak np licytujesz z jedną osobą do kwoty np 50 zł, płacisz serwisowi 312 zł za samą licytację. oczywiście koszt samego przedmiotu jest taki, jaki wylicytujesz+koszt dostawy. Przy ogromnym szczęściu udaję się wylicytować za grosze i z małą prowizją dla serwisu. to są chyba gorsi zdziercy niż allegro.

Gość zabawaY
>>>>> kiwi - vintage wiadomo że musisz przemnożyć cenę razy cenę podbicia (realna). ale to wcale nie znaczy że musisz odpowiednio więcej zapłacić komputer itd możesz wygrać nawet jednym podbiciem (które najczęściej kosztuje 1zł) więc nie powiedział bym że to zdziercy, trzeba tylko uważnie czytać zasady by nie czuć się później oszukanym

wiadomo, że tak może się zdarzyć, jednak osoba licytująca od początku jest zawsze bardziej zdeterminowana niż ktoś, kto wchodzi do licytacji jako ostatni. więc nie sądzę, zeby takie szczescie miało większosć ludzi korzytających z serwisu. są to odosobnione przypadki. poza tym poświęciłam 3 minuty sowjego cennego czasu i liczyłam kliknięcia licytujących. tylko tyle czasu wystarczyło, alb serwis zarobił 100 zł. nie chce wiedzieć ile im sie uzbiera przez cały dzien.

Gość ewq
Afert, widzisz, niewiarygodnie tanio, ale prawdziwe. Ja kiedys wygralam PS3, jednak nie za pudelko zapalek a za okolo 50zl. Ale i tak to bylo mega tanio. To byl super prezent pod choinke dla narzeczonego. Nawet nie mowie, co otrzymalam w zamian...;)

Gość hrugbi
ewq>>>>>>>>>> musisz sie zaczac zastanawiac czy takie prezenty sa tobie oplacalne, jeszcze bedzie wolal grac niz z Toba .... rozmawiac :) a seriio to gratuluje wygranej

Gość hrugbi
>>>>>>>>>> kiwi-vintage nie mowisz nieprawdy serwis zarabiac musi, taka jego rola, to nie caritas, sposob zarabiania nie rozni sie znaczaco od lotto, audiotele, czy tym podobnych sztuka jest byc tym jedynym ktory zakonczy licytacje, i zdobedzie laur, nikt nikogo tu nie czaruje, to gra, w regulaminach podbijarek wyraznie zaznaczone sa zasady, trzeba tylko sie z nimi zapoznac

Gość hrugbi
i na samym koncu odnosnie ceny za towar, wiecie czemu nie jest tak ze tylko podbijasz, placisz za frutki i niezaleznie od kwoty nic nie placisz za towar, bo to jest wtedy hazard z def. a tak jak oprocz litytacji, oplaca sie jeszcze kwote wylicytowana to nie jest to gra hazardowa, uzytkownicy i tak kozystaja na nizszej cenie, itd

Gość denej
co do hazardu mój głos jest na nie! Podbijarki to nie hazard :D

Gość barempik
prawnie wykazano poprzez ekspertyzy, i tak tez ulozono regulaminy podbijarek ze to nie jest hazard, specjalnie tak zrobili zeby uniknac ograniczen i podatkow

Gość kuba s
no i dla niedowiarkow, ktorzy watpili w istnienie tego serwisu dyskusja jest ucieta;)

Gość hrugbi
tylko zeby cala dyskusja mi sie nie uciela przez to :P

Gość hejkomejko
z jednej strony fajnie się mają ci którzy wygrywają, ale jakoś nie mogę się odważyć na to - może przy następnej wypłacie :D

Gość c123a
Hmm gra z frutkami to nie hazard;) Ot system taki a nie inny ale nie prowadzi to na pewno do sytuacji takich jak przy stołach z grami;)

Gość lipu
hejkomejko, to nie jest hazard i wydaje mi sie, ze warto zagrac na fruli. widac, ze dosc sporo osob wygrywa i sa zadowoleni. ja niestety juz nie gram, bo zona mi zabronila, poniewaz spedzalem tam za duzo czasu;/

Gość masiph
Hmm a coś Ty robił, że zabroniła:) ? Nie mów, że siedziałeś po parę godzin przed ekranem ;)))

Gość lipu
Zabroniła, ponieważ spędzałem za dużo czasu przed kompem, sledząc innych jak licytuja, obmyslając jak bedzie najlepiej licytować. nie pomoglo nawet to, ze wygralem dla naszego dziecka Sony Playstation 3;/

Gość HGEYHRE324
Witam gadzetomaniaków Mam dla was link do stronki, gdzie za wypelnianie ankiet mozna za punkty zdobyć rózne nagrody. Od doladowań do telefonu az po bony o wartosc 200 złotych . Ja już mam doładownie, toster i suszarke do włosów :) Trzeba sie tylko zarejestrowac i czekać na ankiety , za nic się nie placi. Strona jest za darmo. Absolutnie. Wiec zapraszam wszystkich do zabawy :) http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 P.S. BARDZO PROSZE O POMOC REJESTRACJA TRWA TYLKO 3 MINUTY WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIEDŹ SKLEPIK. ZAPRASZAM CHĘTNYCH! Pozdrawiam i zycze wam udanego dnia :)

Gość mish4ura
a z ciekawości za ile tego playka 3 wygrałeś?

Gość classifield
Tak czytam, czytam i czytam i myślę: czy podbijarki aż tak wciągają?:) Zupełnie jak mmorpg czy gry przez przeglądarkę widzę;) hahaha

Gość lipu
lekko ponad 50zl... :D:D:D

Gość csgracz
a no wciągają tak jak niejedna gra może nie tak mocno na WoW czy cs1.6, ale sporo ludzi sie w to bawi i chwali sobie to

>>>>>>lipu Zabroniła, ponieważ spędzałem za dużo czasu przed kompem, sledząc innych jak licytuja, obmyslając jak bedzie najlepiej licytować. nie pomoglo nawet to, ze wygralem dla naszego dziecka Sony Playstation 3;/ bo dla dziecka bylo by lepiej jakbys pozwolil mu wygrac ze soba w pilke, czyli poswiecil mu czas, i z tej strony popiieram Twoja zone, chcesz grac to graj na frutkomatach albo noca, choc w nocy to lepiej idz do zony ;)