Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cafe latte...

zna ktos ten serwis?

Polecane posty

>>>> classifield Tak czytam, czytam i czytam i myślę: czy podbijarki aż tak wciągają? Zupełnie jak mmorpg czy gry przez przeglądarkę widzę hahaha ja ostatnio na lagacie gram godzinami, najbardziej w najglupsze gry :)

Gość kikiaju
>>> szybkariposta no to ladnie pojaśniasz tutaj lipa wy już lepiej na forum się w sprawy rodzinne nie mieszajcie (na dodatek czyjeś) frutki frutkami, rodzina rodziną ;]

Gość onkolog
lipu, ale i tak jesteś szczesciarzem, poniewaz wygrales PS3. ja gralem kiedys na konkurencyjnym serwisie i nic mi sie nie udalo wygrac. Juz nie wierzylem, ze mozna cos wygrac. WIec moze wybiore sobie serwis i znow zaczne licytowac? Musze to przemyslec:P

Gość kubek z kawa
Hej, hej :) Zarejestruj się i wypełniaj ankiety dotyczące samochodów, kosmetyków, telefonów itp Za nie dostaniesz punkty, jak uzbierasz odpowiednią ilosc pkt mozesz je wymienic na rózne nagrody :D Np doladowania, sprzet agd, bony itp Ja już dostalem toster i suszarkę do włosów :) Zapraszam :) http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIEDŹ SKLEPIK. ZAPRASZAM CHĘTNYCH! 🖐️ Hej, hej :) Zarejestruj się i wypełniaj ankiety dotyczące samochodów, kosmetyków, telefonów itp Za nie dostaniesz punkty, jak uzbierasz odpowiednią ilosc pkt mozesz je wymienic na rózne nagrody :D Np doladowania, sprzet agd, bony itp Ja już dostalem toster i suszarkę do włosów :) Zapraszam :) http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIEDŹ SKLEPIK. ZAPRASZAM CHĘTNYCH! 🖐️

>>>>kikiaju no to ladnie pojaśniasz tutaj lipa wy już lepiej na forum się w sprawy rodzinne nie mieszajcie (na dodatek czyjeś) frutki frutkami, rodzina rodziną ;] we wszystkim trzeba miec umiar i rozsadek, zabawa zabawa, rodzina najwazniejsza, dlatego m.in tak duzo mowi sie o racjonalnej grze, rozsadku itd, naet kierownictwo podbijarek o tym w artykulach mowi, moze dlatego ze wielu postrzega w tym hazard

>>>>>onkolog Juz nie wierzylem, ze mozna cos wygrac. WIec moze wybiore sobie serwis i znow zaczne licytowac? Musze to przemyslec jak to nie mozna, dziennie konczy sie ok 10aukcji w zalozeniu ze kazda wygrywa kto inny, to szanse sa naprawde duze, choc z drugiej strony takie fruli rozpisuje sie ze ma juz 600tys uzytkownikow, wiec radze sie spieszyc zanim bedzie ich milion :)

Gość kikiaju
a ja chyba byłem o włos od wygrania wartościowej rzeczy na fruli... spóźniłem się o włos :D, następnym razem dam radę

Gość andziurek
kikjaju a jaka to była rzecz jeśli można zapytać?:)))

Gość aliczja
Ja grałam parę razy, raz nie udało mi sie wygrać bo skupiłam sie na innej aukcji;) Za drugim zaś razem, brakło mi frutek;) Nauczona doswiadczeniem, następnym razem spróbuję skupić sie na jednej aukcji;)))

Gość maryskkka
ja wygralam pendriva za 2zl na fruli i na podbij podbicia,

Gość karolinqa
zdecydowanie lepiej skupić się na jednej aukcji, niż próbować wszędzie takie moje zdanie ;)

Gość pezterka
pendrive za 2 złote? O to zloty interes- z ciekawosci ile GB?

Gość Ania Ch.
skupienie sie na jednej aukcji- dobre;) skupienie sie na wiecej niz jednej- z rozwaga, ale lepsze niz dobre;) Powod- nie wyjdzie ta, to wyjdzie inna, takie jest moje odczucie z pozycji gracza na podbijarkach.

Gość zahakantows
Owszem, zgadzam się takżę "skupienie się na jednej aukcji" zawsze ma mniejsze szanse powodzenia niż np skupienie się na paru, mówię to odnośnie fruli ale także innych podbijarek (z dosw. rzecz jasna powyższy wywód;))

Gość olokil
Owszem, zgadzam się takżę "skupienie się na jednej aukcji" zawsze ma mniejsze szanse powodzenia niż np skupienie się na paru, mówię to odnośnie fruli ale także innych podbijarek (z dosw. rzecz jasna powyższy wywód ------------------------------ ma to sens przy umiejetnej grze w miare rozwaznie z logika. Przy zachowaniu powyższych czemu nie? szanse są ogromne - tylko grac, nie poddawac sie, czerpac doswiadczenie z minionych aukcji i korzystac z niego przy nastepnych jakie sa.

Gość pompon74
ja jednak preferuję zasadę raz a dobrze :) nie lubię kosztować wszystkiego po trochu

Gość plich
W takim badz razie nie jestem sam z wygranymi. Na fruli udalo mi wygrac mikser i frutki. A w totka kurcze nie moge od dwoch lat wygrac;/ poza jakimis trojkami. jakie wnioski? przestalem grac w totka:P

Gość jalter
...było od razu czac na fruli grac, widzisz- zdobyles doswiadczenie dosc cenne i podzieliles sie z nami- kto jeszcze chce grac w totka w srode?:) hehehe

Gość tomekaj
pen drive za 2 zł??? ...jezu co mnie omija, chyba zacznę grać bo jak tak dalej pójdzie to okazje sprzed nosa sprzątają inni mi^^ pzdr;)

>>>>nie wyjdzie ta, to wyjdzie inna, takie jest moje odczucie z pozycji gracza na podbijarkach. >>>> nie wyjdzie ta to moze i nie wyjdzie zadna :P czasem trzeba tez byc pokornym

no jesli na podbijarka wiekszosc rzeczy idzie za ok10% wartosci to by mialo nawet sens ze ten pendrive poszedl za 2zl, przeciez to tez musi miec jakis sens zeby ludzie chcieli o niego grac, bo juz za15zl to by mnie osobiscie sie nie chcialo , a wam?

Gość yakcytakcy
za 15 może i także;) Hmm to i tak byłoby 50 % ceny:)) tej sklepowej, rzecz jasna.

Gość hajacynt
pendrive, jak pendrive- a coś większego i bardziej droższego??

Gość marcopollo
\"skupienie się na jednej aukcji\" zawsze ma mniejsze szanse powodzenia niż np skupienie się na paru, mówię to odnośnie fruli ale także innych podbijarek (z dosw. rzecz jasna powyższy wywód\" - też prawda ale mnogość rodzi zawsze chęć posiadania;)

Gość tomekMk
ja sądzę że co za dużo to niezdrowo nie ma co być łapczywym na wygrane w wielkiej ilości

Gość Yoshilura
ja bym obstawiała raczej na mniejszych wygranych a to dlatego, ze mniej osob o nie walczy a czasami mozna wygrac mniejszej wartosci cos a w wiekszej ilosci a i tak przebije cenowo to o co bije sie kilkaset osob na tym fruli;)

Gość wesoly romek z zadupia c.d.2
Witam gadzetomaniaków :) :) :) Mam dla was link do stronki, gdzie za wypelnianie ankiet mozna za punkty zdobyć rózne nagrody. Od doladowań do telefonu az po bony o wartosc 200 złotych Trzeba sie tylko zarejestrowac i czekać na ankiety , za nic się nie placi. Strona jest za darmo. Absolutnie. Wiec zapraszam wszystkich do zabawy http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIEDŹ SKLEPIK. ZAPRASZAM CHĘTNYCH! Pozdrawiam i zycze wam udanego dnia :)

Gość igor.b
Lekki oftopic z tym askgfk - jak ktos bedzie chcial wypelniac ankiety i cos poczytac o tym, to pewnie wejdzie na odpowiednie forum i tam podyskutuje;)

>>>>>Yoshilura niby racja, ale mniejsze rzeczy nie zachecaja az tak bardzo do gry, a z drugiej strony jak mowisz sam o fajne bije sie wiele osob, trzeba chyba znalesc cos posrodku :)

Gość bojek
wracajac do tematu, dostaliscie powiadomnienie od fruli, ze, obok powiadomien orzez gadu gadu wprowadzaja powiadomienia przez sms?