Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszysta pelna sexu

puszyste nie gryzą

Polecane posty

Gość LADY BIUUTYY
szczerbaty nie szczerbaty ale za takie wyrażanie sie o kobietach manto by mu sie należało coć tak po zastanowieniu choroba umysłowa to jeszcze nie powód żeby komuś twarz deformować wystarczy że za nią już jest zdeformowany.

Gość LADY BIUUTYY
lepszy puszysty niż kretyn !!!!!!!!

Gość jijijkikik
hey Jak czytam te wasze wypowiedzi smiac mi sie chce!!! Kiedys byłam chuda atrakcyjna kobieta miałam wianuszek adoratorow...jednak choroba zrobiła ze mna to co zrobiła mam plus 15 kilo( w ciagu 3 lat) ale nie załamałam sie mam cudownego meza jestem nadal zadbana i seksowna-choc nie naleze teraz do szczuplutkich(85 kg) jest mi dobrze tak jak jest moj maz jest zaspokojony a ja kochana!!!

Gość Madzieńka90
normalnie jak to czytam to porażka.Gdyby kazdy uwazal tak jak nasz zakompleksiony Jarek to na swiecie istnialby tylko jeden rodzaj kobiety::anoreksja z biustem mniej niz zero.Sama mialam taki okres kiedy wwazylam 43 kg,Jak bylo ? super dlugie nogi,mini,kolorowe rajstopy.Niestety na gorze malo czym mglam sie pochwalic.Dla facetow wcale nie bylam atrakcyjna.Obecnie mam 170wz i waze 65kg z porywami do 68 i nie narzekam.Faceci sie mną interesują,mam ladny,jedrny biust miseczka E i nie czujje siez tym zle.Mam narzeczonego,ktory mnie akceptuje. A do Jarka_84 jezeli masz kompleksi nie mozes pochwalic sie ani ujem ani rozumem to daruj sobie takie denne wypowiedzi.Kobieta puszysta wcale nie musi byc otyła....!

Gość ludziska................
ogólnie staram się szanować ludzi mimo odmienności w wyglądzie, poglądach itd. bo to dalej człowiek taki jak ja ale w przypadku Jarka miara się przebrała. Człowieku czuję do Ciebie takie obrzydzenie za brak szacunku dla drugiego człowieka z powodu wyglądu że chce mi się żygać na samą myśl o Tobie i choćbyś nie wiem jaki był przystojny to bym cię kijem nie dotknęła ty wredny kutasie i to nie w moim stylu ale życzę ci wszystkiego najgorszego i współczuję ludziom którzy muszą znosić widok twojej marnej pozbawionej jakich kolwiek wartości osoby:(

Najprościej rzecz ujmując gdyby wszyscy go ignorowali przestałby istnieć ;) a tak czuje się ważny............. bo prywatnie jest nikim,a tu ma szansę zaistnieć

Gość zaqwertyaao
Otyłość a nadwaga to dwie inne rzeczy. U kobiety ważne są proporcje a nie waga. A nawet jesli gryzą, to może być miłe ;) http://beztrzymanki.blox.pl/html zapraszam :)

Zawsze znajdą się zwolennicy i przeciwnicy. To normalne. ale nie rozumiem tych, którzy koniecznie muszą obrzucić innych obelgami i wyzwiskami. Dzięki temu czujecie sie lepsi? Na jak długo? Wydaje mi sie,z ę dlatego tak sie zachowujecie, zeby odreagować , bo was tez kiedyś tak potraktował. Ale po co wam to? Życzę wam powodzenia, bo z takim podejściem nigdy nie będziecie szczęśliwi. Wasze niby szczeście będzie tylko mała namiastką tego prawdziwego....

puszysta pełna sexu - daj na luz oni i tak bedą glosili racje "pieknych ludzikow" bo tutaj to tak fajnie anonimowo kogos wyzwac bez konsekwencji ciesz sie zyciem kobieto i lej na takich zal klawiatury na odpowiadanie na takie posty 🖐️

ja się nie zgodzę, puszyste gryzą, mam ślady w różnych miejscach ciała :D ale to było dawno i nieprawda i już się zagoiło :P

Gość pogromca tucznikow
??

kolejny temat wałkowany tysiące razy :o ani grubi faceci ani grube kobiety mi nie przeszkadzają ale z otyłym facetem bym się nie umówiła :p kwestia gustu.

widzisz jareczku i tu akurat nie trafiles bo ja nie jestem gruba poprosilam o usuniecie obrazliwych postów bo nie mam ochoty czytac a nawet widziec na forum jak sie obraza ludzi

wiem ze fajnie jest tak pojechac po kims bez konsekwencji na ulicy tez tak wyzywasz ludzi? gratuluje dobrego wychowania moglabym teraz wyzwac Ciebie od róznych, ale nie znize sie do Twojego poziomu zegnam

Jarek widzę że lubisz zwracać na siebie uwagę, szkoda tylko że nie masz do zaoferowania nic oprócz swojego uposledzenia umysłowego 🖐️

Gość jarek nie lubi kobiet
Nie tuczników jak twierdzi ale kobiet generalnie i to jest jego największy problem.

Gość dziewczyna z sasiedztwa
tak czytam i czytam i sama juz nie wiem do jakich ja sie zaliczam. Zeby nie bylo, walcze z waga i jak narazie powolutku mi to wychodzi :) a tu foto-slabej jakosci ale zawsze cos . jest dla mnie nadzieja ? http://img153.imageshack.us/img153/8561/asasdsadqu6.jpg

o tym właśnie pisałem: upośledzenie umysłowe :D i to nie jest przenośnia :D będę przy tej tezie obstawał i bronił Jarka gdyż obrażając go urażacie chorych psychicznie... no ale banik na IP by się przydał :D

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
tak, niezła z ciebie żaba, ale nie wiem po co tutaj z ta fotka wyjeżdżasz... załóż sobie topik- ogladnijcie mnie i ocencie jak reszta :P

no niemoge tego zjeba Jareczka - podnieca takie wklejanie kasowanych postów :D:D:D a gosciu zryty masz zajesbiscie gejowskie imie - nie martw sie za jakis czas znajdzie sie chetny do spuszczenia ci łomotu to tylko kwestia czasu

Gość dziewczyna z sasiedztwa
dzieki xxxxxxxxxxx :S

Gość a ja tutaj poprę jarka
Sama jestem spasiona jak świnia. Nie żartuję. Choroba i leki zrobiły ze mnie wieprza. Teraz dochodzę do siebie ale te wałóki tłuszczu są tak obrzydliwe, że patrzeć na siebie nie mogę :O Mam nadzieję, że wrócę do normy, że nie zostanie po nich nawet ślad. Jestem w tej chwili tłuściochem i: - pocę się, - mam zadyszkę po krótkim biegu - mam zadyszkę po wejści na czwarte piętro - nie mieszczę się w swoje ciuchy - wyglądam paskudnie - trzęsą mi się boki podczas biegania - mam paskudną cerę I wcale nie ważę sto kilo. Ważę siedemdziesiąt. Tłuszcz jest okropny, obrzydliwy, paskudny i wstrętny:O

Nie wiem po kiego licha wciagacie się w pyskówki z nieszczesnym jarkiem \" dupkiem\" _84, przeciez to celowe dzialanie na nerwa, gościa podnieca obrażanie innych, nie dawajcie mu tej satysfakcji.

a ja tutaj poprę jarka - ale jak sama mowisz twoja waga wynika z choroby i branych leków a ten palan obraza kobiety kore niekoniecznie są otyle z tego powodu wiec nie wiem czy chcesz byc zaliczona do osób o ilorazie inteligencji jarka czyli IQ10 czy mialas nadzieje ze tym postem zatkasz jareczkowi ryło

ah, dziecko neo i zmiennego IP, wszystko jasne :) mam nadzieję że Ci rodzice niedługo każą iść spać i dasz nam odpocząć od siebie :D