Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotusieńka

mam 22 lata i nigdy nie mialam chlopaka

Polecane posty

Gość samotusieńka

juz nie wiem co mam ze sobą zrobic aby kogos na siebie zlapac :( przeciez nie jestem jakąs poczwarą , dnem zerem a jednak nikt mnie nie chce, chce mi sie wyć 😭

Gość iie
Ja mam prawie 26 i też nigdy nie miałam chłopaka i pewnie już nie będę miała. Niby się już z tym pogodziłam... ale i tak trochę to boli.

a ja wam zazdroszczę, że nie miałyście facetów! :D przynajmniej nie macie pojęcia jakie to okropne uczucie, gdy facet zrywa, zdradza, krzywdzi, kłamie, albo kiedy któremuś przestaje zależeć.. ;) wszystko ma swoje + i - więc nie podchodździe do swoejgo stanu cywilnego z takim pesymizmem. ;) jesteśie jeszcze bardzo młode i całe życie przed Wami! :D w każdym momencie możecie spotkać tego jedynego: w autobusie, tramwaju, pociągu, sklepie, pracy, na ulicy, na wycieczce, w klubie, na dyskotece, w barze, pubie, restauracji, na basenie, kortach, siłowni, centrum kultury, teatrze, bibliotece, operze, kinie - GDZIEKOLWIEK! :) ja wolałabym być potajemnie zakochana, niż być z pierwszym lepszym facetem.. wolałabym marzyć o nim nocami, pozwolić wypełniać szczęśliwym i beztroskim myślom o nim cały swój czas, niż smucić się z powodu kogoś, kto na to wcale nie zasługuje.. ;) a ja - tak jak 30% kobiet użalam się nad sobą i swoją głupotą, bo facet kopnął mnie w dupe i nie daje sobie z tym rady.. ;] jemu kompletnie na mnie nie zależy i pokazuje mi to na wszystkie możliwe sposoby. :) przeczytajcie KONIECZNIE i OBOWIĄZKOWO: Dlaczego mężczyźni kochają zołzy http://209.85.129.132/search?q=cache:7FaeshsxuSoJ:torrentz.net.pl/torrent,186830,Dlaczego_m%C4%99%C5%BCczy%C5%BAni_kochaj%C4%85_zo%C5%82zy_pdf_PL_Alien.html+dlaczego+m%C4%99%C5%BCczy%C5%BAni+kochaj%C4%85+zo%C5%82zy+ebook&hl=pl&ct=clnk&cd=3&gl=pl&client=firefox-a faceci na Was nie zasługują, Kochane! :* :)