Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła panna młoda84

DELTA MYSŁOWICE

Polecane posty

Gość przyszła panna młoda84

był ktoś tam na weselu? robił ? zna jakieś opinie?? barrrdzo proszę o jakies info?:)

Gość Gwen23
Witam, Byłam na weselu było super jedzonko pyszne a we wrześniu mam tam swoje:)polecam

Gość libraxx
Jestem wlasnie w trakcie wybierania sali na wesele. Waham sie pomiedzy Delta a Hoga w Myslowicach. Delta troche bardziej mi sie podoba, jest tez miejsce by posiedziec na zewnatrz.Czy obsluga i jedzenie (jakosc oraz ilosc) w Delcie sa faktycznie godne polecenia?

Plusy Delty: - Duuuuuuża sala- można tańczyć i tańczyć i dzięki temu wszyscy są razem, siedzą razem i co najważniejsze widzą się nawzajem:) - jedna sala do tańczenia i jedzenia, co buduje atmosferę - dobry kucharz z Cubusa - profesjonalni kelnerzy - profesjonalna obsługa nie zabierają Ci talerza, gdy nie ma Cię na miejscu tylko jak zjesz - oddalone od blokowisk, nieco na uboczu - stoliki na zewnątrz, mozliwość pospacerowania Minusy: - wystrój sali pomarańczowo jakiś tam dlatego można wybrać swój co się komu podoba a resztę nie wiem:) Natomiast Hoga kojarzy mi się ze starym lokalem.

Gość libraxx
Bardzo dziekuje! Zdecydowalam sie i robimy tam wesele:)

w delcie babka jest na prawdę konkretna. Tez tam chcieliśmy wesele no ale nasz termin był zajęty. Sala ładna, noi menu też, przeszkadza tylko boisko zaraz koło sali ale to mały minus.

Witam odradzam deltę pod każdym względem robiłam tam komunie skasowali nas jak za wesele a tak naprawdę to nie było co tam jeść w menu wyglądało to rewelacyjnie i wszystko było tylko ze po 1 malutkim półmiseczku i żeby cokolwiek zjeść to trzeba było spacerować dookoła stołu np sałatke postawiono na samym rogu i 2 gości mieli do niej dostęp każdy bał sie sobie nalożyc tyle na ile ma ochotę żeby nie brakło dla innych pozatym zanim doczekałam sie na sos do obiadu to wszystko na talerzu było juz zimne gdyby nie ciasta które sama przywiozłam to wszyscy byli by glodni.Obsługa beznadziejna bardzo chaotyczna i na 4 komunie na sali 3 kelnerów wiec nie byli w stanie nas obsłużyc i jeszcze jedno na sali bylo bardzo zimno i ciemno totalnie zepsuta komunia wstyd od gości wszystkim ODRADZAM SZKODA WASZYCH PIENIĘDZY.

Gość zor
Organizowałem tam kilka imprez o różnym charakterze. Nigdy nie byłem zawiedziony. Organizacyjnie wszystko dograne i z jedzenia też wszyscy byli zadowoleni. Polecam. Zdecydowanie odradzam Hogę. Wyposażenie, położenie i cała infrastruktura nie z tej epoki. Mam też niezbyt miłe wspomnienia.