Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e-kobity

cytuję

Polecane posty

Gość e-kobity
"Stara panna to du*pa, której nikt nie zaproponował małżeństwa. To może świadczyć tylko o jednym. Jeżeli kobieta w wieku 26 lat nie nosi obrączki na palcu to znaczy, że jest z nią coś nie tak. Być może to zwykła kur*wa, która ma na koncie więcej podbojów niż armia amerykańska w Iraku? Być może to osoba niezrównoważona emocjonalnie? Krzykliwa, zaborcza i nerwowa su*ka. Z pewnością natomiast to osoba, która ma feler. Najlepszy towar znika z półek zaraz po wystawieniu, natomiast wadliwe, obrzydliwe i fałszywe rzeczy, leżą na półkach wiekami. Obrastają kurzem."

Gość e-kobity
i jestes szczesliwa?

Gość hgghgghgh
a nadal z nim jestes??

Gość nie ..................
zatkało mnie bo myślałam że nie ma większego ciula od jarka a tu proszę jednak jest, jakie to przykre:(

Gość pqpqpqpqpqpqpqpqpq
"Stara panna to du*pa, której nikt nie zaproponował małżeństwa. To może świadczyć tylko o jednym. Jeżeli kobieta w wieku 26 lat nie nosi obrączki na palcu to znaczy, że jest z nią coś nie tak. Być może to zwykła kur*wa, która ma na koncie więcej podbojów niż armia amerykańska w Iraku? Być może to osoba niezrównoważona emocjonalnie? Krzykliwa, zaborcza i nerwowa su*ka. Z pewnością natomiast to osoba, która ma feler. Najlepszy towar znika z półek zaraz po wystawieniu, natomiast wadliwe, obrzydliwe i fałszywe rzeczy, leżą na półkach wiekami. Obrastają kurzem." to sie usmialam:D to by swiadczylo ze panowie to juz wogole wyjatkowo wadliwy towar zazwyczaj:D:D:D wrocmy do sredniowiecza od razu tak bedzie najlepiej gdzie baby glosu niemialy bo to przeciez nie byl czlowiek hahaha:D btw. to jasna sprawa ze w wiekszosci te co maja wiecej lat i sie nie zaobraczkowaly zwyczajnie moga miec cos ciekawszego w zyciu do robienia ewentualnie zaden facet nie spelnial ich oczekiwan hehe:D

Gość ...facet
Być może ten tekst i jest trafny, ale mnie ciekawi... dlaczego skoro ten najlepszy towar znika z półek a zostaje tylko ten gorszy, coraz więcej ludzi oddaje towar zakupiony do sklepu (rozwody). Ludzie często kupują pierwszy z brzegu produkt nie zaglądając w głąb półki a potem okazuje się że kupują buble.... Dobry zakup wymaga poświęcenia czasu ... Pytanie: Jak wiele kobiet uważa, że facet jest wybrakowanym towarem począwszy od jakiegoś tam wieku ?

Gość ...facet
mężczyzny ... bo cytat podany równie dobrze może dotyczyć mężczyzn... zastanawiam się czy jestem już wybrakowanym towarem czy jeszcze nie :D

Gość ...facet
hehehe a co mi tam posłodzę sobie Jestem świetnym towarem tylko ukrytym na niedostępnej półce :P