Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madooonna

kurde no - masz prześliczną córke!!!!!!!!

Polecane posty

Gość madonna szukaj lepiej
sierpień 2008, przeciez to logiczne :O

ja nie moge jade z malym do lekarza,bede pewnie po 18.00 a poza tym ciemno sie robi ja dzis nie myje!

pewnie w faktach dzis o tym powidzą a na onecie to juz napewno jest iadomość madooonna zaożyła taaaaaaki temat:) Przez to kryzys sie pogłębi, dzieci w turkmenistanie bedą głodować a giełda padnie!!!!

juz? koniec? tylko tyle? spodziewałam sie wiecej po was:) zawiodłyście mnie:) i jeszcze takie obcykane wyzwiska:) Że nie pracuje że na kafe siedze. eeee nie postarałyście sie.

ale sie temat rozkręcil ;) ok ide kupic Małej sloiczki ;) i podam jej na kolacyjke W BUTELCEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!\')))))))))))))))

ale fajny topic mozna sobie pouzywac.madooonna ja uwielbiam nic nie robic,siedziec na kaffe i lizac Ci dupe ,chyba nadajemy na tych samych falach :D ale Ty o tym wiesz!

aniu a ja uwielbiam jak mi liżesz dupe:) Ale perwery z nas:) Kurde no - stajesz sie sławna:) I nie mam takiej mocy zeby kasowac wpisy, a szkoda, szkoda.

i patrzcie jak sie zacietrzewiły wszysstkie, bo najlepiej jak sie wyzywają tutaj od kurew, suk, wtedy jest zajebiscie. Miłego nie można nic napisać.

ide do sklepu, tzreba czasami od kafe sie oderwac. Jak wróce ma tu być minimum 100 wpisów!!!!!! Tylko postarajcie sie o jakies wyrafinowane obelgi.

ZJADLA! zjadla CALY sloiczek jablokowe, lyzeczka w 10 minut ;) brokuly mi dzis wyplula, ale inne zjada. Nauczyla sie drania iie tych sloiczkow dziennie sie powinno podawac?

no i sory za ten temat, ale zgubiłam Twój adres bo czysciłam poczte:) A szukać mi sie nie chciało cie po forum. Ale uważam że masz dziecko śliczne. Zazdroszcze ze ma ciemne włoski:)

hmmm temat forum to ciaza,porod ,macierzynstwo czyli madooonna jak dla mnie jestes na dobrym topicu. moze ktos tu wszedl myslac ze jest na forum-aborcja itp... stad takie zbulwersowanie ze prawisz komplementy dziecku kolezanki :o ale nie wazne,my juz tam wiemy jakie fajne sa pomaranczowki ;0 choc nie powiem,nie powiem byla taka fajna jedna na naszym topicu,naparwde sympatyczna pomaranczowka,ale zniknela :( a moze sie zaczernila. yyy ,nie ja nie dam madooonna rady naklikac sama 100 wpisow,kawsuia by pomogla ale ona za leniwa tak jak i ja :P

uwielbiam byc włazidupa! czy jak to sie odmienia :o :P :P :P :P :P i dzis moge z Wami jeszcze poklikac pomaranczowki bo mam dzien litosci dla niewychowanych ludzi.

napisalam do Tych istot ktore to tak namietnie przezywaja nas. inne sa jak najbardziej wychowane :)

o na przykład koleżanka anna ma najpiekniejszego ssynka:) I jest to mój faworyt na zięcia:)

ach jak Ty mi slodzisz madooonna ;) moiwlam ze my na tych samych falach nadajemy,takie fajne wazelinki z nas :P a moje żylki maja sie dobrze,serdecznie dziekuje za troske