Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamWszystkiegoDosyć

DZIEJE SIĘ ZE MNĄ COŚ ZŁEGO...

Polecane posty

Gość MamWszystkiegoDosyć

Jestem na skraju wyczerpania psychicznego, już sama nie wiem co się ze mną dzieje, jestem w 2. klasie LO, 1 klasę ukończyłam z dość pozytywnymi wynikami. Jestem z chłopakiem od 3 lat, od jakiegoś czasu się kłócimy, bo on nie traktuje mnie tak jak powinien. Przy kłótni zdarza mu się mnie wyzwać od najgorszych, ostatnio jak był pijany to mnie uderzył... Ogólnie jego zachowanie względem mnie drażni, ale ja to nadal ciągnę, bo jestem idiotycznie zakochana i w dodatku wiem, że gdybyśmy teraz się rozstali moja nauka całkowicie ległaby w gruzach... Rodzice się czepiają za oceny, że się nic nie uczę a ja przez to wszystko nie jestem w stanie skupić się przy książkach i uczę się byle jak... nie daję rady;( musialam się gdzieś wygadać........

3 powody dla których powinnaś zakończyć tą znajomość: 1. Uderzył Cię. Nie łudź się, że nie zrobi tego ponownie. 2. Pije 3. Uzależnił Cię od siebie. Przez to głupie zakochanie tracisz.

Gość pytajecz
na jednym facecie świat si enie kończy, zerwij z nim zobaczysz odrazu zakreci sie kolo ciebie ktos ciekawy i twoje zycie nabierze kolorow nie ma co tkwic w gównie po uszy, rodzice zawsze sie czepiaja o czym wiemy wszyscy na pewnym etapie naszego życia staja sie wrecz wredni ale to tylko wrażenie, zerwij z tym chujem, zajmij sie nauka chwile sie pomeczysz w samotnosci ale to minie jesli jestescie sobie pisani to wrocicie do siebie ale daj sobie szanse

Gość MamWszystkiegoDosyć
:(:*

Gość a dlaczego nauka
ległaby w gruzach?? Może byłoby to dobre antidotum na tego palanta, żeby o nim zapomnieć?? Dziewczyno, za rok matura, potem pewnie chcesz iść na studia, a przez takiego palanta moze nie pójdziesz ?? Bo on Ci nie pozwoli??

Gość MamWszystkiegoDosyć
bo jest coś takiego, że jak się z nim kłócę to nie funkcjonuję, nie jestem w stanie nic robić a co mówić uczyć się;( kurczę..;( się wpakowałam..

ja mam podejdę pragmatycznie do sprawy proponuje takie rozwiązania: - idź do pedagoga szkolnego, jest szansa ze Ci pomoże - zerwij z nim teraz, bo teraz idą święta i sporo jest przerwy w nauce to delikatnie ochłoniesz. najwyżej spieprzysz oceny na półrocze, ale na końcówkę roku będziesz już w niezłym stanie i na pewno się wyciągniesz. do tego zobaczysz że klasę maturalną już przebrniesz prawie bez obciążeń psychicznych i dasz z siebie wszystko. teraz jest ostatnia dobra chwila na to. później ci to rzutuje na maturę i dupa zbita całe życie sobie spieprzysz przez cymbała.

Gość MamWszystkiegoDosyć
nie mam sił... nie potrafię... a tak bardzo chciałabym...