Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tegoroczna maturzystka.

Jak zdobyc pracę chałupniczą ... ?

Polecane posty

jestem w 3 klasie liceum, w tym roku pisze maturę, jednak chciałabym dorobic sobie troszke pieniędzy, nie oczekuje kokosów ale jak to się mówi "grosz do grosza" :) Najbardziej chciałabym składać długopisy ale kompletnie nie wiem gdzie szukac ofert. przeszukałam strony z ofertami pracy w moim miescie ale nic nie znalazłam. a moze napisac maila do drukarni ...? pomózcie, proszę

podnoszę. naprawdę zalezy mi na informacjach.

Gość tez szukam takiej pracy
ale odradzam skladanie długopisów, to oszusty, nie wypłacą Ci kasy i jeszcze będziesz sama im musiała zapłacić, tak samo z adresowaniem kopert. Możesz robić biżuterie i sprzedawać na allegro lub szyć jakieś ubrania albo kupować taniej np w ciucholandzie i sprzedawać drożej ale niestety musisz najpierw włożyć w to pieniądze.

Gość mhmhm112
proponuję zarabianie przez internet, trochę czasu na początku pochłania, ale potem już jakoś samo się kręci. Oczywiście jeśli mówimy o dorabianiu a nie o stalym zarobku. i musi byc polecany i sprawdzony program, zeby Cię nikt nie oszukał.

a jak szukac tekiego programu? Wszystkie te programy albo wymagaja wpłaty początkowej (boje sie oszustwa) albo nie wypłacaja pieniędzy. Dodatkowo ankieta kosztuje moze 2 grosze a w ciągu dnia moze ich przyjsc tylko 10 ... jakos jestem sceptycznie nastawiona, ale moze nieslusznie