Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaona

czy mogłam zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość kasiaona

Hey dziewczyny. Mam do Was pytanie w imieniu mojej młodszej siostry. Bardzo się przejmuje czy czsem nie jest w ciąży. Chodzi do liceum (2 klasa w Warszawie). Na przerwie poszła do toalety. Spotkała się ze swoim chłopakiem, który wychodził z toalety. Powiedziała mi, że nieumył rąk po korzystaniu i ma kłopoty z masturbacją, ale nie był na tej przerwie zwalić sobie tylko się wysikać. Marta podała mu rękę i się pocałowali. Potem poszła do toalety. Moja siostra boi się, że może być w ciąży z paru powodów. 1. Nie umył rąk po toalecie (na jego rękach mogły być plemniki) 2.Masturbuje się. 3.Wczoraj podobno u niego nie było wody (nie kąpał się).

Gość DobryDzień
90% ciąża. i wczoraj i dziś.

Gość to napewno będą bliźniaki
albo nawet trojaczki

Gość kasiaona
dobra. koniec! jestem chłopakiem!!!!!!!! bałem się przyznać, ale jestem (na waszym forum). Faktycznie mam 18 lat i chodzę do liceum w Katowicach (nie w Warszawie-przepraszam za kłamstwa). Sprawa wygląda tak: masturbowałem się w ostatni poniedziałek, a ''strzeliłem piątkę'' dziewczynie we wtorek. Myłem się po treningu (gram w siatkówkę), a po nim się masturbowałem. We wtorek po wyjściu z toalety nie umyłem rąk. Przybiłem piątkę koleżance, która szła do toalety. Czy ona może być w ciąży???????