Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulapaula

prosze pomozcie chodzi o RECEPTE

Polecane posty

Gość paulapaula

czy ktos ma jakis pomysl lub pomoglby mi jakkolwiek? chodzi o to ze na dzisiaj mialam wizyte u ginekologa, rutynowa kontrola i recepta na tabletki yasmin. dowiedzialam sie dzis, ze wizyty wszystkie na nfz sa odwolane do konca roku. moj rodzinny lekarz ma urlop bo na poczatku myslalam ze od niego wezmę receptę. wizyta prywatna u ginekologa 70 zlotych kosztuje. koncza mi sie tabsy i wpadlam w panike, nie chce sobbie roregulowywac organizmu przeciez...:( nikt z moich znajomych nie ma znajomego lekarza...a ja zostalam bez recepty na yasmin. czy ktos moglby odsprzedac, zalatwic mi? oczywiscie za pieniadze zaczynam byc naprawde zdesperowana... albo macie jakis pomysl?? pozdrawiam...:(

Gość DobryDzień
poproś ładnie panią w aptece. ja tak kupowałam 2 lata

Gość idz do apteki
powiedz co i jak najlepiej wez stara recepte albo idz tam gdzie zawsze kupowalas to Ci moze sprzedaja czasem sprzedaj i tak bez recepty cos co tego wymaga wiem cos o tym

na forum czasem są ogłoszenia że ludzie mają tabsy na sprzedaż, ale ciężko trafić, żeby to akurat jasmin były. możesz awaryjnie kupić np Harmonet, a potem wrócić do jasmin. Lub zrób sobie 1 miesiąc przerwy, i używaj tylko prezerwatyw

Trzeba było iść do obojętnie którego lekarza w Twojej przychodni jedno opakowanie by Ci wypisał.( internisty)

Gość ja mam ale
ja mam 1 listek Yasmin, mialam zaczac brac od ubiegloego m-ca ale nie wiem jak moglabym Ci sprzedac hmm

Gość paulapaula
a to ja tez nie wiem bo ja u mnie w aptece kupuje za 34 zlote i zdaje sobie sprawe ze malo gdzie tak tanioo kupie hehe

Gość ja mam ale
wiec jak juz Cie znaja (chociazby z widzenia) to pojdz i zapytaj czy Ci farmaceutka sprzeda, mysle, ze nie powinna robic problemow.:)

Gość paulapaula
a aptece powinna mnie skojarzyc. nie wiem czy tak mozna i cos da. ale spobuje.

Gość ja mam ale
sprubuj, a jak nic z tego nie wyjdzie to podaj maila i moze sie dogadamy, bo tak sobie mysle, ze chyba mi jednak nie beda potrzebne 🖐️