Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenny z blokowiska

CZY WAGA 65 KG PRZY WZROSCIE 176 to duzo?

Polecane posty

Gość jenny z blokowiska

ostanio troche przytylam... wczesniej wazylam 59kg , teraz waze 65, mam 176 cm wz...poradzcie czy czas na odchudzanie?

Gość ludziska................
dla niektórych na tym kafe możesz być nawet jak to oni mówią "tucznikiem" więc się nie załamuj :)

Gość ooooo rannnny
To nie duzo. W sam raz :)

Gość jenny z blokowiska
moj chlopak twierdzi, ze jestem grubasem

Gość jenny z blokowiska
:(

Gość jenny z blokowiska
chcialam sie poradzik innych postronnych osob...czy czas na odchudzanie czy łape paranoja pod wplywem jego słów:(

Gość marysia lubi krzysia
mam podobnie, z tymże mierzę 178 cm i ważę jakieś 66 kg... i też mi mówią, że \"dobrze wyglądam\":( mimo, że BMI mam w porządku... ale jeszcze się nie odchudzałam... może czas zacząć?

Gość ja mam 174cm i ważę 63-64kg
i moim zdaniem to dużo :O, nie jestem spasiona, ale szczupła za bardzo też nie, żeby wyglądać na laskę przydałoby się zgubić z 5 kg, o co się starm od 3 dni do skutku .

Gość to ciekawe ja ważę
59 kg i mówią mi (wzrost ten sam co autorka), że jestem za chuda, a jak ważę 63 kg to że wreszcie tak w miarę, ale wciąż szczupła.

no ja mam dokładnie to samo! nie jestem spasiona czy gruba, ale nie wyglądam szczupło, oj nie :o a jaką metodę odchudzania stosujesz?

Moje kochane:)Na pewno nie jesteście za grube!i nie wierzcie komukolwiek kto tak Was nazwie!Na pewno ważycie prawidłowo,przypuszczam że jesteście szczupłe...do tego wysokie,więc atrakcyjne:)Odchudzać na pewno się nie musicie~!

Gość jenny z blokowiska
dziekuje za mile slowa... moj facet mnie dobija...ciagle slysze ze mam wielki tylek, wielki brzuch itp...wczesniej bylam bardzo szczupla , wrecz chuda... teraz jak przyty;lam to znowu slysze ze zle wygladam... ;-(

jenny! wiem co czujesz... mnie tak współlokatorka dokucza - zrzuć brzuch itp. sama już nie wiem co o tym myśleć... pozdrawiam Cię :)

No co Ty!!!!1 ja kiedyś tyle ważyłam to super wyglądałam! Treaz wąze 75 i dalej super wyglądam! Mam tylko większe uda i brzuszek ale i tak dla mnie to super wygladam! a 65 kg to fajnie! jak wazylam 65 to ani tylka nie mialam porządnego ani cycka a teraz to przynajmniej coś mam! wiec zadowolona jestem!

jak mozna sie odchudzac wazac 65 kg czy 59...przy wzroscie 175 178 ;/ nie no nie rozumie!! masakra!! przeciez ja waze 75 i co? przeciez super wygladam! tylko ja ma grube kosci i bardziej ubita jestem ... niektorze osoby widze i jak mowia ze 75 kg waza to nie chce m isie wierzyc....bo wygladaja na 90kg

NIE RÓBCIE Z SIEBIE WIESZAKÓW BO TO WCALE NIE JEST FAJNE!! okropne jak kości wystają!! lepiej miec troszke ciałka człowiek zdrowiej wygląda

Gość mam podobny wzrost co ty
waże 66 kg i mam figure w sam raz. kiedys ważyłam blisko 80 kg i to dopiero mi nie pasowalo. chcialabym wazyc jakies 62/63 kg choc tak naprawde dla mnie wazniejsze sa wymiary bo to je widac a nie waga.;)

Ten twój chłopak to tez ;/ ja bym nie mogła z takim być...jak mu sie nie podoba to neich wypier....ja bym sie tam nim nie przejmowała! znalazłabym sobie lepszego który by mnie kochał i akceptował a nie to mu sie nie podoba i tamto a on taki wspaniały i super wyglada taa? niewiem jak dziewczyna majac 175 i wazy 65 kg moze byc gruba no nie wiem W GŁOWIE MI SIĘ TO NIE MIEŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!chore

Gość ja waze 49 przy 174
i chce przytyc a nie moge.....

waga jest odpowiednia, mam podobnie :) [i daze do 59, ale baaardzo powoli i nie desperacko, od jakichs 2 lat :)] Jesli wygladasz dobrze - zadnych opon itp, nie ma co sie przejmowac. Jesli facet Ci mowi ze jestes grubasem, to z nim cos nie tak