Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjfskfjs

przyłapałam córkę na sexie...

Polecane posty

Gość kjfskfjs

Jest dorosła, ma 21l i ja w tym wieku juz dawno nie byłam dziewicą. Mogłam się domyślic, ze ona tez juz nie jest, ale odsuwałam od siebie tą myśl. Ona dla mnie dalej jest malutką dziewczynką. A wczoraj doznałam szoku. Wchodze do jej pokoju, bo chciałam cos tam wziąść, zupełnie przypadkiem, a tam ona na nim...na jeźdżca. On trzyma dłonie na jej piersiach, ona sama siebie dotyka. Patrzyłam na to moze przez sekundę, ale ten obraz chyba pozostanie mi na dłuuugo. Oni mnie nie zauwazyli. Powiedziałam to mężowi, nie dziwił się i mnie nie rozumie. Zresztą sama siebie nie rozumiem. Jestem dla jej chłopaka złośliwa i opryskliwa, ale gdy na niego patrze mam ta scenę pod oczami. A sex w tym wieku jest przeciez zupełnie normalny! Zachowyuje sie jak taka głupia, stara baba, ale naprawde mnie to hmmm...moze nie obrzydzilo...tez cos wiecej niz zaskoczyło. nie potrafie tego nazwac. :O

w sumie cie rozumiem najlepiej bedzie jak o tym nie bedziesz myslec:)

Gość rettyyy
a wiedzialas, ze on u niej jest? weszlas bez pukania?

Gość rettyyy
jesli ten Twoj ostatni wpis to nie podszyw- to jak mozesz wchodzic do pokoju córki bez pukania jesli wiesz, ze ktos u niej jest :/ nie szanujesz jej prywatnosci a potem masz problem bo zobaczylas to czego widziec nie powinnas:/ teraz o tym zapomnij i nie wyzywaj sie na chlopaku bo to Twoja wina:/

a wiedzialas, ze on u niej jest? weszlas bez pukania? Naogladalas sie chyba za duzo amerykanskich filmow:D Ja widzialam mojego ojca uprawiajacego seks i za kazdym razem jak go widze mam ten obraz przed oczyma, takze Cie w pelni rozumiem...

Gość kjfskfjs
ostatni to podszyw:O i zapukałam, ale widocznie zbyt cicho albo byli zbyt zajęci sobą:O

Gość jak sie puka
to sie czeka az sie uslyszy "PROSZE"... :o

Gość sgdhjvbd
Po 1 corke masz dorosłą i jezeli znajduje się Ona w pokoju ze swoim chłopakiem to powinnaś najpierw zapukac do drzwi.Po 2 zamiast przezywac,ze córka uprawia seks zajrzyj do słownika,bo wziąć powinno być, a nie wziąść

Gość rettyyy
zapukac i wejsc nie czekajac na zaproszenie = nie zapukac:/ ciezko to zrozumiec?? Mowie tak bo jestem w wieku Twojej córki i nie wyobrazam sobie jakby moja mama wchodzila bez pukania do pokoju gdy jest u mnei moj chlopak. Moja mama najczesciej woła mnie do siebie jesli chce cos, nawet nie zbliza sie do drzwi mojego pokoju...

a no to co innego :O to wpolczuje i niestety ale pewnie jeszcze przez jakis czas patrzac na nich bedziesz ich widziala w takiej sytuacji jak ich zastalas ale po pewnym czasie przejdzie. staraj sie o tym nie myslec i byc mila dla tego chlopaka bo to naprawde nic szokujacego bo Twoja corka ma juz 21 lat. powodzenia z wymazywaniem tej sceny z glowy

Jak ktos sie czuje na tyle dorosly, aby uprawiac seks, to powienien umiec sobie zorganizowac lokum, aby to robic. Nie wyobrazam sobie uprawiania seksy, kiedy za sciana sa moi rodzice:O

Gość 888
ale jak sie mozna bzykac gdy rodzice sa w domu :O

Gość alycja
zapewne poczułaś się zmieszana,ale pukac powinnaś

Gość sgdhjvbd
the one wspołczuje Twoim dzieciom

Gość krówka ..
ale jak sie mozna bzykac gdy rodzice sa w domu :D rodzice jakoś się bzykają jak dzieci sa w domu:D powiedz córce niech sobie założy zamek w drzwiach i się zasuwa:D

nie no nie przesadzajcie. moze kobieta nie pomyslala. zapukala. odczekala i weszla. fakt ze czeka sie na prosze ale pewnie nie pomyslala ze u niej w domu sobie sie bawia. zdarza sie ale teraz to ona musi sobie z tym poradzic i nie dac im odczuc nic bo po co ma ich jeszcze stresowac? a nastepnym razem jak nie uslyszy prosze to wlasnie nie wchodzic.

Gość alycja
Mój syn ma 17 lat,ale zawsze staram się uprzedzic,że wchodzę do jego pokoju.

the one wspołczuje Twoim dzieciom Moje dzieci w tym wieku nie beda mieszkac z mamusia:D

Gość sgdhjvbd
the one a co,wyrzucisz je z domu :-)

Gość alycja
nie chciałabym go zobaczyc w dziwnej sytuacji, nawet jak jest sam

taaa najlepiej jakby od korytarza krzyczała, że się zbliża do pokoju córki, potem przez 5 minut walić pięściami w drzwi i czekając aż łaskawie córcia zejdzie z drągala i powie grzecznie proszę :o Jest dorosła mogłaby pomyśleć - zamontować zamek w drzwiach np...?

Gość nooooooooooo iweeeeeeec
to samo : jak mozna kochac sie ,gdy w domu są dzieci?? jakie macie glupie teksty!!! czyli jak mozna kochac sie gdy w domu są rodzice to = jak mozna kochac sie gdy w domu są dzieci! Kazdemu nalezy sie prywatnosc! I niech robi to gdzie chce,no a wlasny dom to juz chyba najnormalniejsze miesjce w swiecie do kochania prawda? Mama wyluzuj! ;/

Gość No ale te drzwi to
chyba dźwiękoszczelne nie są :P Jakieś jęki na pewno słyszałaś :D No chyba, że to prowokacja :P

Gość krówka ..
the one the one wspołczuje Twoim dzieciom Moje dzieci w tym wieku nie beda mieszkac z mamusia oooo,jasnowidz na forum;) :D jak będzie u mnie z praca w przyszłym roku?:D

Gość pqpqpqpqpqpqpqpqpq
the one no niewatpliwie ja sobie nie wyobrazam sexic sie w mieszkaniu u starszych kiedy oni sa w domu... pukanie pukaniem ale sa rozne sytuacje.. to niesmaczne i autorce wogole sie nie dziwie.

Gość bleuśia
co do jekow to sie nie zgodze, jak bylam mlodsza(no niepelnoletnia) uwielbialam sie kochac kiedy w domu byli rodzice - nikt mnie nie przylapal, a bylismy nago przeciez;p nikt nigdy nie pukal w nieodpowiednim momencie. na szczescie jestem juz stara i zmadrzalam ;p

ale to prawda ze dziwne to takie bzykanie gdy rodzice sa w domu. co innego w nocy gdy spia, ale w dzien jednak trzeba sie liczyc z tym ze moga czegos potrzebowac i przyjsc zapukac. mnie by to stresowalo i by mi sie odechcialo :D