Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajajaaa

jestem brzydka

Polecane posty

Gość hajajaaa

mialam nadzieje, ze nie ejst az tak zle, ale obejrzalam otki z imprezy i jest zle! zle miz tym :(

Gość df fh wogw
ja wlasnie tez ogladala mfotki i tez sie sobie nie podobam:) nie jestes sama

Gość o kurde bela
ty nie pij tyle...bedzie lepiej

patrzysz na siebie swoimi oczami a to raczej wyklucza obiektywna ocene ;) to samo tyczy sie osob ktore patrza na fotki i mysla : ale jestem ladna :) a to nie musi byc prawda .....

Gość hajajaaa
dzieki ale wiem jak jest :(

Gość df fh wogw
wrzuc fote - to Ci powiem prawde obiektywnie

Gość moze tylko jestes
niefotogeniczna a masz mily wyraz twarzy, mimike, głos, sposob chodzenia - zdjecia wszytkiego nie pokazuja.] Nie ma brzydkich ludzi ( chyba ze ci z brzydkim charakterem)

Gość ja mam podobnie
nie cierpię sie ogladac na fotkach, jestem po prostu niefotogeniczna bo w realu wygladam dobrze (podobno).:p

hajajaaa>>> popros kolezanke by zrobila ci serie zdjec do ktorych nie bedziesz pozowac , ot poprostu bedzie strzelac fotki jedna po drugiej ....pozniej uwaznie je ogladaj ;)....sama bedziesz wiedziala jak ustawiac sie do fotki by wygladac najkorzystniej :)......

Gość hajajaaa
nie mam kolezanek

Gość cześć przerwa
🖐️

Gość KAśka tryska cytrna
ja mam podobnie z tym ze zbyt wybrzydzam jesli chodzi o zdjecia.. np. przyjaciolka mi mowi ,ze ślicznie wyszlam potem jeszcze koledzy ,a ja i tak ani go nie opublikuje ,ani nikomu wiecej nie pokaze bo zaraz mowi " aa tu mam jakis ślad na policzku,a tu brzydkie oczy mi wyszly,a brzuch wypielam,tu wyszlam jak żyrafa" itd. ;p :) ale to jest niska samoocena nic innego... jestem wysoka bo mam 173cm i czuje sie z tym koszmarnie ,poniewaz na ogol to jestem najwyzsza:] od chłopakow nie,ale od rówieśniczek owszem co mnie dobija,nie chce żadnych zdjec z nimi bo i tak zaraz sie porownuje,ze ja wyszlam jak żyrafa,a one normalnie bo sie nie wyrózniają

ustaw aparat na fotki seryjne i ustawiaj sie do obiektywu jak tylko chcesz ;)....czasem wystarczy obrocic sie o kilka stopni obiektyw nie ma litosci nawet dla modelek ;)....dlatego z kilkuset zdjec wybiera sie zaledwie kilka ;)

Gość norberto1982
nie wiem jak wygladasz ale nie mozesz tak mówic o sobie nie ma brzydkich kobiet kazda ma cos w sobie

Gość KAśka tryska cytrna
norberto patrzac po nicku jestes chyba facetem:) cos podobnego,zeby to koles pisał.. " nie ma brzydkich kobiet" szacunek:)

a jaki ja jestem brzydki :O \"Robie sobe zdjęcia i nie moge uwierzyć. W lustrze nie wyglądam tak źle\" tylko akurat tu to jest mały problem :D obraz w lustrze to inny obraz niż na zdjęciu... jak by to ująć :O bo lustro odbija bezpośrednio a zdjęcie jest z odwrotnej perspektywy :P to co w lustrze masz po lewaej na zdjęciu masz po prawej i dlatego wydaje ci się, że jest brzydko bo jest inaczej niż się przyzwyczaiłaś to oglądać... chociaż jest tak samo :D chyba kojarzycie o co mi chodzi... mętnie napisane :P

Gość dorotka0
a ciekawe czy naprawde jestes brzydka?! moja kolezanka jest taka brzydka, ze prawie kazdy sie na nią gapi, niektorzy takim gardzącym wzrokiem. nawet niektorzy z jej rodziny i znajomych jej to powiedzieli ze jest brzydka. ona ma przez to duze kompleksy, nigdzie nie chodzi i niema zadnych swoich zdjec.

Gość KAśka tryska cytrna
dorotka0 moze pomoz jej wyleczyc te kompleksy.. co ona musi miec za rodzine,zeby tak sie zachowywac? życze tej dziewczynie wybicia sie w góre i pokazania na co ją stać:) niech sie uczy! i zostanie kimś,a potem na nich patrzy z pogardą..

Gość dorotka0
staram sie ale jest to trudne. ona nie pracuje wiec nie ma kasy na studia