Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liliana22

czy to mozliwe ze...

Polecane posty

czuje od jakis 2 lat ze mam nieswierzy oddech i czesto zuje gume, bo bez niej nie da rady, ale sie ookazalo ze moj chlopak nigdy tego nie czul ode mnie, a umowmy sie - guma nie daje swierzosci wiecznie, wiec mysle ze chocby sie calujac ze mna powinien to poczuc. Wiec mozliwe ze nie smierdzi mi z buzi tylko mnie sie tak wydaje?

Gość eugenia bruździńska
możliwe, albo masz bardzo kochającego chłopaka ;-) podobno sparwdza się test lizania skóry: myjesz ręce i wycierasz, a potem liżesz (raz a porządnie) skórę na wierzchu dłoni lub nadgarstku. Jeżeli po wyschnięciu będzie śmierdziała, znaczy że z ust też śmierdzi. Jak nie :-) gratuluję. Wygrała pani zwolnienie z kupowania gum a poza tym mozesz isć do gastrologa, moze masz jakąś dolegliwość trawienną o której nawet nie wiesz, która powoduje przykry zapach

Gość świeŻy do jasnej
cholery :P

serio nic nie czuje chlopak, do muru go przyparlam wiec by sie przyznal :D hmm mialam kiedys skierowanie do gastrologa ale tam sie dostac to masakra... ale chyba nie ma innego wyjscia, bo na gumy tyle miesiecznie wydaje ze masakra:) dzieki za rade:)

jeszcze jedno pytanie: ile kosztuje wizyta u gastrologa prywatnie? bo w przychodni ciezko sie dostac, przyjmuje 2-3 razy w tygdoniu po kilka oso i trzeba sie w kolejce o 7 rano juz ustawiac zanim przychodnie otworza, a kolejka jest duza.