Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAśka tryska cytrna

czemu chcecie chudnąć?

Polecane posty

Gość KAśka tryska cytrna

jestem szczupła aż za;/ bo przy wzroscie 173 waże 54kg... i bardzo jest z tym mi źle.. kazda ma jakies zaokrąglenia,duze piękne piersi,a ja jak ten patyk...jak ja moge przytyc skoro mam dobra przemiane materii??

Kaska, jakbym Ci oddala 5kg to bysmy byly obie idealne ;) No widzisz, Ty narzekasz, a my Ci tu polowa kafeterii cholernie zazdroscimy - choc rozumiem, ze nie ma czego :) Taka glupia babska natura

Gość KAśka tryska cytrna
po 1. nie chwale sie bo nie mam czym;) chce tylko was uświadomić,ze do patyka nikt nie chce sie przytulac.. mozna łatwo złamac:) zazdroszcze tym,ktore maja troszke ciałka,jakies małe boczki i fajne nogi,ktore nie wygladaja jak patyk... a faceci tylko takie lubia :) niby modelki są super dla nich.. taa jasne to czemu zaden fajny koles z taka nie jest co??

oj sporo facetow jest z chudymi laskami. i jak jeszcze nogi moge zrozumiec, ze za chude sa nieladne [sama mam calkiem niezle, a i tak patrze z jakas glupia zazdroscia na te chude] - to w boczkach nic ladnego nie widze, naprawde

Gość polowania
a wysokich szkapach widzisz? nie załamuj mnie.. czuje sie jak odludz co chwile słysze komentarze typu " jesz cos w ogole? ile wazysz bo wygladasz jak anorektyczka" ... to jest dobijajace:)

pewnie dobijajace.. ale kazda prawie dziewczyna z odrobina 'cialka' patrzy z zazdroscia na takie wysokie 'szkapy'. ja tez. sama jestem wysoka, i kilka kilo w dol tez bylabym szkapa, i co najlepsze, mysle, ze nie wygladalabym dobrze

Gość KAśka tryska cytrna
a ile masz wzrostu i ile ważysz? bo ja kiedys to naprawde jak kompletny patyk wyglądalam,teraz troche przybralam w pupie i nogach ,brzuch mam płaski i te rece takie gałęzie długie.. nie wiem juz jak mam przytyc.