Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotka0

taka brzydka ze az sie ludzie gapią

Polecane posty

Gość dorotka0

widzę jak ludzie sie gapią na moja kolezanke i to prawie kazdy, w roznym wieku, a co niektorzy takim gardzącym wzrokiem, gapią sie tak na nią bo jest taka brzydka. Nawet niektorzy z jej rodziny i znajomych mowili jej ze jest brzydka. ona stara sie o siebie dbac, była u fryzjera, ale co z tego jak ma brzydka twarz i brzydkie wlosy. Kolezanka ta ma przez to duze kompleksy, prawie nigdzie nie chodzi i nawet nie daje sie sfotografowac, bo na zdjeciach wychodzi okropnie. co radzicie?

Gość dorotka0
ona ma wielkie wory pod oczami, ktorych nie zakryje zaden fluid, a pozatym duzy nos i to sprawia ze wygląda bardzo nie ładnie. włosy zniszczone i sianowate. ona nie ma zadnych swoich zdjec bo nie pozwala sobie nawet zdjecia zrobic, bo tak brzydko na nich wygląda

Hmmm a ile ma kasy? Bo operacja nosa nie jest taka droga - kilka tysięcy. Tak samo te worki pod oczami też można zredukować chirurgicznie-w tym przypadku to prosty i dość tani zabieg. A na włosy polecam jedwab - Bio Silk - nie jest tani ale bardzo pomaga. Tak samo zabiegi w gabinetach fryzjerskich z wykorzystaniem jedwabiu.

Gość dorotka0
mało ma kasy, jakies oszczednosci ale niewiem ile

na mnie sie ludzie patrza i sie smieja.czyli ja rozsmieszam brzydota a operacji sobie nie zrobie bo mam to w dupie.ja sie do siebie przyzwyczailem a na przesmiewcow sram

Gość stadninnnna
ja tez jestem brzydka :( bardzo brzydka. Mam tez "worki" pod oczami, wygladam paskudnie, wstydze sie nawet stac blisko rodzicow. Kiedys nie bylam taka. Nie wiem co robic:(

Gość df fh wogw
Kto jest brzydki w koncu? Bo na innym forum napisalas ze TY, a teraz na kolezanke zwalasz....

Gość dorotka0
pokaz mi gdzie napisałam ze ja?!! chyba ze ktos sie podszył podemnie

Gość zxv
a ja jestem piękny inaczej

Tez czasami tak mam ,że wydaje mi sie ze ludzie sie na mnie patrza i nasmiewaja... Ale to chyba kwestia pewnosci siebie:/