Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opolonka

jak myślicie mozna tak wyglądać sexownie?

Polecane posty

Gość opolonka

jakas bluza z kapturem,ale taka delikatna w szaro-błekitnym kolorze cos jak ortalion,ale jednak nie.. jakies rurki,botki i fajny makijaz?? pytam sie bo juz mam dosyc chodzenia w tych eleganckich ciuszkach;/ chce cos zmienic... chce w koncu ,zeby na mnie spojrzeli faceci jak na normalna osobe,a nie tylko dziewczyny z zazdrosci objezdzac potrafia bo to nie na nich chce skupic swoja uwage.. co byscie do takiego stroju jeszcze dodaly?? jakas apaszka? wysoki kok? loki? proste?

Uwielbiam laski poprawiajace sobie samopoczucie, wmawiajac sobie, ze inne kobiety im zazdroszcza:D

Gość gemondio
Idź na solarium, a później zrób loda dresowi. I dopiero później zastanów się nad swoim wyglądem. Przeca to jakiś wstyd i woglę.

Gość polowania
nie poprawiam sobie samopoczucia;) ale takie rzeczy sie widzi.. jak np. kolezanki stale mi sie przyglądaja,albo pod koniec spotkania dopiero dowala" ohh jak ty dzisiaj ładnie wygladalas" jakby nie mogly tego przy wszystkich powiedziec bo czulabym sie za bardzo wyrozniona;) eh nie dobijajcie mnie takimi komentarzami.. nie mam po co sie dowartosciowywac,a co do stroju sprotowego,al to jest ala bluza troszke hmm elegancka ,ale nie wiem jak to nazwac bo na jest taka zwiewna

Gość polowania
gemondio nie lubie dresow:(( ...ty w ogole wiesz jak sie stawia loda kretynie? :] .. tak myslałam

Gość gemondio
Ja pyrkolę. Co byś nie zrobiła i tak będziesz tępa. Pewnie jesteś dla innych inteligentna, ale to nic. Pewnie i tak się nadajesz do lodów tylko. Narien.

Gość df fh wogw
ja sie ubieram raz tak raz siak - i jak sie ubiore tak bardziej na luzie to wiecej facetow do mnie lgnie - chyba sie pewniej czuja - a jak elegancko to mniej:)

Gość KAśka tryska cytrna
df fh wogw o cos takiego mi chodzilo.. własnie tez sie dziwilam czemu zagaduja,ale bardziej niesmiale:) chyba przerzuce sie na luzniejszy styl bo ten juz mnie męczy,a ze jestem wysoką szczupła dziewczyną to sądzilam,ze styl elegancki bardziej do mnie pasuje:) gemondio piszac"pyrkole" widac jak ty świecisz inteligencją:] tępa? nie sądze,nie znasz mnie ,wiec nie oceniaj po tym jak ktoś pisze... pytam sie chce otrzymac jakies rady :) a moze pisze do z nudow sama nie wiem.. masz jakies kompleksy? i jeszcze ten swoj akcencik Narien?? buahahaha :) żałosna/y

Gość gemondio
Szczęka mi opadła w związku z Twoją wypowiedzią. Tym bardziej pokazałaś swoją głupotę - którą widzę, mimo alkoholu we krwi. Przykro mi, że tacy ludzie istnieją, ale wolę kochac zwierzęta, niż ludzkie łajno. Ubieraj się jak dziwa, a ja pozdrowię Cię z otchłani piekieł, a może i z nieba.

Gość KAśka tryska cytrna
buahah !! zazdrośnica :D:D:D śmiechu warte ... i co myślisz ,ze mi dowaliłas?? żałosna dziewojo?? to jestes w błędzie :)))) pozdrawiam ;]

Gość gemondio
Ze mnie taka dziewoja, jak z Ciebie laska.

Gość df fh wogw
do KAśka tryska cytrna -----> ja tez kiedys ciagle elegnacko, potem tylko na luzie 0 a teraz ubieram sie zaleznie od humoru:) style warto zmieniac i sie nimi bawic - zobaczysz jak fajnie ludzie sie zminiaja jak Ty zmianiasz ciuchy:):):)

Gość POmocna_ dłon
tak luzniejszy styl z całą pewnością jest lepiej traktowany przez mężczyzn ;) boją sie eleganckich kobiet ,ze maja za duze wymagania i sa zbyt pewne siebie::) ja nosze takie luzne swetry jakie spodnie morowe i tyle;))

Gość polowania
z alkoholem we krwi?? puszczalska kretynka ...

Seksownie? Może dla jakiegoś menela z dworca to będzie seksowne, ale nie dla normalnego człowieka.

Gość gemondio
Jakbym miał 13 lat, to napisałbym "żal". Ale że mam 26, to napiszę "żal.pl"

Gość polowania
to znaczy ja tez sie czuje swobodniej kiedy nosze zwiewne rzeczy :) ale niestety moją szafe wypelniaja żakiety,sukienki takie bardziej eleganckie,bluzki,ktore równiez są raczej na jakies specjalne okazje:))

Gość polowania
gemondio ty masz z góra 16lat ! " żal . pl" ??? do kogo te teksty ? chcesz sie pochwalic koledze jak to stłumiles kogos po drugiej stronie ? ciekawe,czy tez bys tak szczekal gdybysmy sie spotkali;] żałosny czubku

Gość gemondio
Spotkajmy się więc, przekonasz się o mojej pełnoletności. A ja o Twojej abderycji.

polowania, to, że ktoś ma alkohol we krwi to od razu czyni ta osobę "puszczalską kretynką"? :D 🖐️ Myślę, że to hasło może się okazać bardziej trafne w twoim przypadku...

Gość gemondio
rthz, dzięki. Ja nie mogę być puszczalską kretynką nawet z zasady, bo jesten facetem. Ale dzięki za obronę, przynajmniej Ty jesteś miła i fajna xD.

Gość polowania
gemondio lizi dupku niestety nie zwrociles mej uwagi :) nie podobasz mi sie:D z daleka widac,ze jestes zakompkesionym burakiem,ktorego ohh nikt nie chce;( forum dla takich mięczakow jak ty

Gość POmocna_ dłon
gemondio-->co ty tak na nią naskoczyles? jestes facetem bez klasy wiesz o tym ? :) wspolczuje wybrance jesli ona istnieje

Gość opolonka
gemondio hahha ,a co ja jestem jasnowidzem,ze od razu mam wiedziec czy jestes facetem,czy kobietą? :] cos ci sie pomyliło.."pomocna dłon" z takimi tez trzeba chodzic po tej ziemi :) facetow bez klasy nie brakuje tylko sie tak nie ukazują bo ten tchórz do kobiety to potrafi jeszcze wirtualnie tak to by wyłapał taka blache na ryj ,ze inaczej by śpiewał;] koledzy nie chca cie na piwo wziąć? :( no pożal sie co ci te istoty zrobily?

Gość gemondio
Czy nikt to nie byłbym taki pewien. Mam jedna laskę, ale ona nie ma przynajmniej syfa i nie robi lodów wszystkim moim kuplom. Nie zdradzamy się, ale to zwykła uczciwość i szacunek. Miłość, ot co. A Twoje komentarze, które opierają się na stereotypach (baba - zazdrości; facet - nieudacznik), powodują we mnie głęboki brecht, a zaraz później odruch wymiotny.

Gość opolonka
facet nieudacznik? :] to tyczylo sie tylko ciebie..nie interesuja mnie twoje dupy ktorym zapewne płacisz za to by na ciebie spojrzaly ja osobiscie naplulabym ci na morde i na tym by sie skończylo :) a co do zazdrosnych dziewczyn i takie tez bywaja do poki mnie nie znaja i nie mam problemu z dogadywaniem sie z ludzmi ... ten przedzial dotyczy chyba tylko ciebie ...

Gość gemondio
O ile ja Ciebie mogę ocenić po informacjach zawartych w tym temacie, to Ty mnie nie. I tu mam przewagę, o której nie chcesz nawet wiedzieć. Żegnam, piękna dziewczyno w modnych ciuchach.

Gość opolonka
szacunek? wiesz coo ...jakby moj chlopak do mowil za plecami o mnie jako o swojej " lasce" to sory ,ale o szacunku mowy tu byc nie moze;] poza tym dla sprostowania jestem dziewicą i lodow nie stawiam niedorozwoju poza tym nie musze ci sie tłumaczyc

Gość opolonka
przeczytaj lepiej jeszcze raz to co napisales;] ty mnie mozesz oceniac taa? hehe twoje zdanie to mnie akurat mało obchodzi ... szkoda,ze sie nie znamy z checia zobaczylabym ,czy naprawde jestes takim niedorozwojem jakim sie tu przedstawiasz