Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 94864892468947

ile prywatnie pielegniarka bierze za zrobienie zastrzyku

Polecane posty

Gość 94864892468947

Gość 94864892468947
moja corka dostala antybiotyki gdybym chciala aby pielegniarka prywatnie przychodzila robic zastrzyk ile kosztuje jednen ??

Gość AsianLampard
ok 15- 20 zł w Wawie.

Gość 5688
tak, jasne. niech pielegniarka przyjedzie. wyda na bilet w jedna i druga strone, albo na paliwo zrobi zastrzyk za 5zl i rewelacja wyjdzie jej zarobku 20gr na czysto... ŻAL... a sprzataczka za umycie jednego okna skasuje 40-50zł i to nikogo nie dziwi.

Jak jest małe miasteczko, to wszędzie jest blisko i pielęgniarka nie musi wydawać na bilet. Ja też płaciłam 5 zł od zastrzyku. I też małe miasteczko w woj opolskim.

Gość gość
Dokładnie np na osiedlu jest blisko z bloku do bloku po co od razu na bilet? Ja dam po 5zł od zastrzyku. Coraz ma zapisane 10

Gość gość
szukam pielegniarki do zrobienia zastrzyku przeciwbolowego w domu gdansk-chelm od zaraz

Gość gość
zamosc 15-25 zł,zalezy od samej pielegniarki,cene ustala sie indywidualnie.przewaznie biora 15 zł zazastrzyk ,ale sa i drozsze

Gość gość
Jak to mówią... tanie mięso i psy jedzą....Ludzie szukają jak najlepszego mechanika samochodowego, a oszczędzać chcą na swoim zdrowiu :) To jest ewenement :) własna pupa jest mniej ważna niż wymiana rozrządu w samochodzie :) Pielęgniarka robiąca zastrzyki za 5- 10-15 zł i jeszcze dojeżdżająca do pacjenta ,prawdopodobnie robi to na czarno, bez ubezpieczenia OC , bez podpisanej umowy na utylizację odpadów medycznych, a co najgorsze nie rzadko i bez prawa wykonywania zawodu. A to chyba najczarniejszy scenariusz. Ludzie przez swoją niewiedzę nie zdają sobie sprawy na jakie niebezpieczeństwo są narażeni. Taka Pani bez rejestracji jeśli coś pójdzie nie tak znika z ogłoszeń, zmienia telefon (bo zarejestrowany na słupa )i szukaj wiatru w polu. Ja już miałam taniego dentystę , plomby po 50 zł ale jak ułamała wiertło w kanale i zapomniała mi o tym powiedzieć to zmieniłam szybko na innego . Fakt 3 razy droższy ale leczenie pod mikroskopem musi kosztować. Swego czasu pod Lublinie ogłaszali się stomatolodzy z Ukrainy, nie zaprzeczam być może dobrzy specjaliści ale warunki w jakich przyjmowali wołały o pomstę do nieba. Cóż ... popyt kształtuje podaż . Jeśli już chcecie powierzyć swoje zdrowie w ręce takiej ,,taniej " pielęgniarki, żądajcie przynajmniej okazania aktualnego prawa wykonywania zawodu

Gość gość
Za 15 zł to nie opłaca mi się wyprowadzać samochodu z garażu, no chyba, że biorę udział w jakiejś akcji charytatywnej :)

Gość gość
50zl za,umycie okna? Komu umyć?juz lece,za jedno?:-)

Gość gość
za balkonowe biore 60;-)

Gość gość
Już nie długo nie będzie pielęgniarek,sami będziecie sobie podcierac du/py! Średni wiek to 53lat!