Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greq

Facet ciapa

Polecane posty

kobieta to puch marny.jak nie ta to inna wiec nie warto ;p

Gość słuchaj greq
uwielbiam jak facet przywiązuje mnie do lozka i oklada szpicruta a nastepnie przypina do moich sutow klamry od akumulatora:D

a bo ty o milosci a ja o dupczeniu tym sie rozni wlasnie facet od kobiety ;p

po co akumulator,na widok mego maluszka twoje sutki zatanczylyby twista

Gość słuchaj greq
sie ubawilam heheheh Podszywaczowi dziekuje:P

Gość myszzzzzzzzz
a ja wygrałem życie - mądrzysz się, jakbys co najmniej przypuszczał, że kiedykolwiek będziesz miał dziewczynę :P co do prowokacji - mogę chodzić naga nawet i żaden facet nie ma prawa mnie tknąć, jasne? I nie mówie o pobiciu, ale o zareagowaniu w adekwatnej sytuacji. Od słownej obrony do przyjazdu niebieskich jeszcze daleeekaaaa droooga dzieci ;) Dobrali się - cipa z "a ja wygrałem życie" buahahaha... Ciekawe dlaczego nikt inny Was nie poprał...

Gość o jezu...
cala historia jest wbrew pozorom realna ale nikt nie zalozyl ze ta osoba ktora zaczepia ma kolegow.. Ty bys zostala zgwalcona a twojego chlopaka by odwiezli na OIOM albo w worku...

Gość daria1755
greg nie chcialabym takiego faceta, jakbys uciekl a mnie ktos obrazil to bym cie rzucila, kobieta potrzebuje faceta przy ktorym czuje sie bezpiecznie, cipke juz ma! wiec masz racje badz sam albo sie zmien jesli to mozliwe.watpie zeby jakiejs pannie takie zachowanie odpowiadalo.

Nie rozumiem, jak można nie bronić swojej dziewczyny przed gwałtem mozna!!! ma kolezanke co kolesia swojego wyciagneła z opresji :P przed pewna zgraja łysych .... ma którys tam dan :P

brat 🖐️ ja chce na dziewczyne Agnieszke Rylik. i ładna i znokautować potrafi. PS jest jakas sliczna dziewczyna w Łodzi co walczy w te nap...lanki prawie bez reguł :o to juz dla mnie przesada :o

Gość daria1755
greg jesli nie obronisz swojej kobiety a grozi jej niebezpieczenstwo to nie mow o posiadaniu kobiety! i nie pieprz o rownouprawnieniu bo tylko feministki sa za nim, wiekszosc kobiet chce byc traktowana jak kobiety, rownouprawnienie nie znaczy ze kobietra staje sie silneijsza od faceta tylko ze ma rowne prawa np. w pracy! prawa a nie obowiazki! rozumiesz? i nie tylko takiej ktorej kochasz bo dzentelmen kazda obroni!

daria, a powiedz czy ty bys odpysknęła najpierw sama czy od razu czekałabyś az twoj facet pierwszy cos zrobi?

gdyby mnie jakiś obcy facet obraził albo krzywo spojrzał to na pewno nie oczekiwałabym od swojego faceta, żeby podskakiwał, ktos kto wrzuca na kobietę bez powodu jest wg mnie nienormalny i od takiego trzymac się z daleka. Nie obrażają mnie teksty jakiś idiotów, nic sobie z tego nie robię i tego samego oczekuję od mojego faceta. Natomiast gdyby ktoś zaczął robić mi krzywdę, a mój facet by nie zareagował to byłoby duuuuzo gorzej.

Gość kolezanskibaardzo
Jesli jestes z dziewczyna, to twoim psim obowiązkiem jest jej bronić.

tak jak tu ktos dobrze zauwazyl - napastnik moze miec kolegow.nawet jesli uda sie obronic przed tym jednym to jego koledzy cie znajda i dupa blada.a dziewczyne sobie w miedzyczasie daruja bo bedzie nimi kierowac chce zemsty i rewanzu zycie to nie film.ma sie ejdno zycie i ja nie zamierzam go oddawac za kazda kobiete to jest smieszne po prostu czy facet ma dwa zycia zeby bronic cialem kazdej kobiety? jak jestem sam to wole uciec niz sie narazac

Gość myszzzz
A czy wszystkie sytuacje na swiecie koncza sie na bojkach i smierci? :] Nie miej dziewczyny i juz. Po kij jeszcze ten temat ciągniesz?

ja go ciagne? odnioslem sie ogolnie do tych postow powyzej.widac ze jednak jest to problem bo dziewczynom az gul skacze na mysl zeby ktos mogl nie obronic ich wlasnym cialem rycerze wygineli rowno z ksiezniczkami.czasy sie zmienily.kobieta tez moze nauczyc sie bronic.

Przede wszystkim nie wyszłabym nigdzie z mężczyzną, którego nie jestem pewna. Ba, jeśli po pierwszym spotkanie nie wzbudziłby we mnie zaufania jako człowiek i jako mężczyzna, na tym jednym spotkaniu by się skończyło. Dla mnie, jako kobiety, poczucie bezpieczeństwa jest najważniejsze. Nie licz na to, Autorze, że zainteresuje się Tobą normalna kobieta. Nikt nie zainwestuje uczuć w egoistę. Nikt przy zdrowych zmysłach.

czym jest poczucie bezpieczenstwa dla kobiety? tym ze facet zaplaci za nia w restauracji.opowie jej o swej dobrze platnej pracy,pokaze samochod,pokaze mieszkanie ktore jest jego. moze chcesz powiedziec ze dla ciebie poczuciem bezpieczenstwa jest prywatna ochrona niczym bodyguard? hahaha to ty sama sie boisz przechadzac ulicami?boisz sie sama pojsc do kina , do sklepu? dzisiejsze kobiety sa zalosne.klamia na kazdym kroku ale waszes ztuczki juz dawno zostaly przejrzane

ja tez do konca nie widze w takim dzialaniu nic zlego.szukamy dla siebie najbardziej odpowiedniego partnera.ale badzmy szczerzy dla innych przede wszystkich.bo takie kobiety siebie nie oklamuja tylko realizuja z gory wyznaczony plan czyli zlapac jakiegos dobrze sytuowanego frajera haha dwie sprzecznosci tu widze.frajer i bezpieczenstwo

i co ta ma kurwa znaczyc - inwestowanie uczuc?!.co to jakas lokata do huja?! ja pierdole,milosc to nie biznes.takim kobietom pluje w twarz

Grzeczniej, chłopczyku. Bez inwektyw. Nie jesteś w chlewie i nie rozmawiasz ze swoją rodziną, tylko z kobietą. Poczucie bezpieczeństwa to wygoda? Smarkaczu, przez takiego wymoczka, jak ty, znalazłam się w szpitalu. Nie zainwestowałabym swoich uczuć (czytaj, ŁOPATOLOGIA: nie oddałabym siebie i swoich uczuć) w kogoś podobnego do ciebie. Ani z ciebie człowiek, ani tym bardziej mężczyzna. Może zrozumiesz, na czym polega bycie z kimś innym, jak wyrośniesz z pieluch i rynsztokowego języka. SunsetSuit - czy aby przypadkiem nie rodzi ci się dziecko?

Znam takiego jednego co się własnego cienia boi. Dla mnie to jest smieszne i zupelnie nie meskie. Kobieta ma prawo czuc sie bezpieczna przy swoim meżczyznie ale nie moze wymagac by jej facet traktowal ulice jak ring. Dla mnie facet ciapa jest poprostu niemęski i dlatego..nie dziekuje!:P

Gość salomonka
ODWAGA AUTORA znajduje ujście tylko w takich sytuacjach: i co ta ma k**wa znaczyc - inwestowanie uczuc?!.co to jakas lokata do ch*ja?! ja pie**ole,milosc to nie biznes.takim kobietom pluje w twarz I TO BY BYŁO NA TYLE. Mały kundelek, który szczeka tylko wówczas gdy wróg znajduje się za odrodzeniem posesji :D

Gość salomonka
*ogrodzeniem miało być oczywiście ;)