Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimowiec

kobiet pomóżcie mi ją zrozumieć.

Polecane posty

Gość zimowiec

jestem w związku z dziewczyną od 3 lat. od samego początku wciąż mnie okłamywała. niektore z kłamst potrafiełm sobie jakoś wytłumaczyć (np to ze robiła lody innym - zeby mnie nie ranić) ale są sytuacje, których zrozumieć już nie potrafie. setki razy jej powtarzałem zeby mnie nie okłamywała, nawet jeśli chodzi o straszne głupoty i setki razy mówilem, że wole znać najbrutalniejszą prawdę ale ma nie kłamać. (bo jak ponownie choć odrobinę zaczynam jej ufać) najmniejszym kłamstewkiem ponownie wszystko rozpierdala. no nie mam już siły... poźniej podejrzewam ją na każdym kroku i co się okazuje mam ku temu podstawy bo np: pytam: "wchodziłas na moją pocztę?" nie! skądże! jak jej udowodnie ze jednak wchodziła, odpowiada: przepraszam, na pytanie dlaczego kłamie? ona: nie wiem.. to tylko jeden z tysiąca przykładów. czy Wy, kobiety macie to we krwi? kocham Ją i nie tak łatwo mi się z nią rozstać...

Gość gość
Jak Ci wytłumaczyła, że robiła lody innym zeby Cie nie ranić?:classic_cool:Błagam napisz, bo nie usne:D

ja mialam podobna sytuacje z moim ex.. niestety nie sadze zeby cos sie zmienilo.. to typ szpiega oklamywacza.. ma nad toba kontrole.. ja tego nie moglam zniesc, co sie potem wydalo on kombinowal, klamal, nie chce wiedziec co jeszcze, wazne ze w pore sobie odeszlam..

Gość obawiam
się, że ona jest takim notorycznym kłamcą. kłamie po prostu, żeby kłamać, i sama nie wie dlaczego to robi... znam jedną osobę, która tak ma, wymyśla różne historie, tylko po to żeby nie powiedzieć prawdy najczęściej zupełnie bez potrzeby :/

Gość zimowiec
ojej.. jak kilkukrotnie pytałem o jej przeszłośc i przygody seksulane zaprzeczała ze chuja w ustach nie miała. no własnie.. kłamała widze teraz ze temat powinien być raczej na uczuciowym a nie tu

ja jestem kobietą, ale nie pomogę ci jej zrozumieć, bo tego się nie da zrozumieć. kłamstwa nie wolno tolerować :)

Gość gość
Przez kolano ją, ściągnąć gacie i złoić tyłek, że nie usiądzie przez tydzień...może przestanie kłamać:P

Gość zimowiec
gdybym mial pewnośc ze to pomoże to uwierzcie że odważyłbym sie nawet na to żeby jej wpierdolić. próbowałem juz na setki sposobów (olewałem przez miesiące, wyzywałem od najgorszych, były tez rozstania) i nic... zawsze jak beczy miękne i wybaczam. ale ile tak można?!