Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skaa

bede w życiu sama.

Polecane posty

Samotność doskwiera, niech przynajmniej bedzie z wyboru. Innymi słowy co facet to gorszy. Lepiej być samemu jak sie nie ma cierpliwości.

Gość trgtrg
hmmm... moze trza Cie dziewcze do creama pokierować ?? :P

Gość osoba_trzecia
O ktoś już tu dziś złożył podobną deklarację - to jest Was dwoje :P

Gość Pewnie pan
A ja nie, mam zamiar dalej szukac :D

Gość chyba sniee
a ile macie lat kobietki? ja tez samotna, i jakos trafić na odpowiedniego nie mogę. ja chce miec w jednej osobie - przyjaciela kochanka i towarzysza do podrózy i rozrywki. ale za kazdym razem jednej z tych cech brakuje;/ buu..

mnie wszyscy oszukuja albo proponuja od razu seks zreszta jestem jzu zalamana...po ostatnim razie bardzo to przezylam wyszlam z tego dopiero niedawno i chyba nie umialabymsie jzu w kims zakochac tak do szalenstwa jak ostatnio

Gość miłośniczkanewsow
a ja jestem ponoc bardzo zadziorna i niemiła:( niby bardzo sie staram,ale czasami to,ze jestem zbyt miła daje innym wizytowke,aby po mnie jezdzic:( nikogo nie znajde :O

Gość Pewnie pan
Pewnie panie szukacie tam gdzie nie treba albo zwracacie uwage na tych co nie trzeba :)

Gość miłośniczkanewsow
źle sie czuje ! :( :((

Gość chyba sniee
angie. - proponują odrazu seks? hm... a moze zachowujesz ablo ubierasz? sie jakos prowokacyjnie ze nie traktują Cię powaznie?

ja prowokuje? czym? ubieram sie skromnie zawsze jeansy bo nie lubie spodnic i jakas bluzkanie maluje sie jedynie tusz i blyszczyk do faceta za chiny pierwsza nie podejde oni podchodza ja jestem niesmiala i nieraz nawet sie rumienie jak jakis facet do mnie zagada:P ostatnio nawet jeden mi sie spodobal zaprosil mnie na urodziny swego kolegi siedzimy gadamy a podchodzi jego inny kolega i pyta "no to jak kiedy Ci zrobi?":O uwierzcie ze ja nie mam jak prowokowac chyba ze swoja niesmialoscia...i dlatego mnie to dziwi

Gość chyba sniee
uu.. no to rzeczywiscie dziwnie hmm.. moze przez niesmiałość myslą ze jestes uległa? nie mam pojęcia:|

Gość hitman
A tam kurwa gadacie :) I czym tu sie przejmowac, poprostu trzeba miec wyjebane na to wszystko :)

hmm ja tez dlugo szukalam i :) testowalam facetow (oczywsice nie w lozku) az znalazlam... Poszukaj moze w innych kregach jak na takich trafiasz... To zalezy tez gdzie mieszkasz i jakie masz mozliwosci. Stawiaj im wymagania, bo inaczej pomysla ze jestes latwa. Daj o siebie zabiegac i nie wynagradzaj ich za szybko to Ci konkretni zostana z przesiewu... Pozdrawiam i zycze powowdzenia:)

Gość co racja to racja
"a ja jestem za beznadziejny żeby z kimś być" I trzymaj się tego. porzuć wszelkie nadzieje.

Gość nieruchome serce
jak zyjesz to masz nadzieje trup nie pisze

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci