Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lisek Króliczek

Napisałem fajny serial o rodzinie Majorskich

Polecane posty

Taaaa.... ściągaj z innych seriali, na pewno odniesiesz sukces. Co za szmira i dno. To jakiś żart i w dodatku kiepski.

Gość wisienka_czereśniowa
noo ja pytam o Edzia mojej kuzynki szwagra siostrzeńca................ pedziem on jest :D

Seniorzy rodu bedą mieli 8 dzieci : - W tym dwoje homo czy bi seksualistów jak kto wieli ( adoptowani) - Dwójka transseksualistów którzy zmienili płec ( adoptowani ) - Córke zakonnice ( jej ojcem nie jest syn seniorów ) - Syna księdza - Drugiego syna alkoholika który ma żone narkomanke - Córke która miała kilku mężów i ma jedno nie ślubne dziecko i dwoje z jednym ze swoich mężów

Gość A mnie podoba się ten pomysł
Chciałabym troche emocji w tym serialu

Wystąpi tam też przemoc , która prędzej czy później zawsze zostanie ukarana . Będzie to pouczająca historia , romans za romansem i wiele tajemnic z przeszłości bohaterów .W tej rodzinie każdy jakieś ma . A pamięta ktoś telenowele cud miłości czy przyjaciółek i rywalek , kiedyś w przyszłości napisze polski scenariusz

Owszem . Podstawą są : 1.Romanse 2.Szantaże 3.Intrygi 4.Nienawisc 5.Rozwody 6.Małe wątki kryminalne 7.Oraz na pozór ciepła i kochająca się rodzina . W tej rodzinie nikt nie odmawia sobie seksu .

Gość Helennna
Seriale to dno to głupoty

Gość Masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa