Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc suka

Jak znalezc Pana??

Polecane posty

Gość chce byc suka

Marzy mi sie bycie niewolnica ale jak znalezc mądrego i opiekunczego Pana?Nie chce trafic na jakiegos sadyste tylko na Pana ktory bedzie umial mnie utrzymac w posluszenstwie.

Gość Pan......
tu.......

Gość Pan......
mam cię prowadzić na łańcuchu?

Gość Pan......
jakie masz cycki?

Gość skryta suczka.
Suką nie chce się byc. Sukla sie jest, albo nie. Zapamiętaj to. Nie jestes stworzona do bycia nią. Jeśli sie wahasz. Pamietaj - bycie Suka to służba. Dobry Pan wie jak nagrodzic swoją Suke, oraz jak ja ukarac. Jeśli tego nie czujesz, nie bedziesz dobrze służyc. I zawsze będziesz znajdowała jakis niedowartosciowanych facetów, którzy obrzucą Cię błotem wyzwisk, a Ty nawet się nie zorientujesz, ze to nie o to chodzi.

cześć mało.. jeszcze Ci się nie znudziło rozstawianie po kątach? jeszcze są jakieś wolne? jeszcze znajdujesz chętne? jeszcze...??? jeszcze...??

Hej Brumka :) Purpurko, dokładnie tak to wygląda... Dziś ja będę oryginalny i powiem, że nie chce mi się z Tobą gadać :P Ty mi się znudziłaś.

Gość popraniec tvsk
robisz sztuczny kurs funta żeby rodacy wracali ale parowa a w europie stosunek funta do euro jest większy i to są te cuda :D :D

Najwyższa pora się nawilżyć, odwodnienie może być bardzo groźne dla zdrowia :classic_cool: Jak doprowadzę Cię do łez to będziesz się nawilżać czy wysychać? :classic_cool:

Jeżeli zapłacze z rozkoszy :-) To wilgotność bedzie na odpowiednim poziomie :-D

Właśnie zauważyłem, że mój post zniknął. Powtórzę więc, może robie dobry uczynek. Skryta suczka napisała prawdę. Jeżeli wciąż masz wątpliwości rozczarujesz Pana i zadowolisz zakompleksionego sadystę. Nikt oprócz Ciebie nie da Ci odpowiedzi, więc temat nie powinien brzmieć Jak znaleźć Pana, tylko Czy mogę żyć nie służąc... jeżeli odpowiesz na to pytanie, twój Pan cię przygarnie.

ooooooooo.... Tego potrzebowałam :-D Biegnę, już biegne :-D Cała w skowronkach :-D