Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropekkk

Pomocy! Jestem w kropce...

Polecane posty

Gość Kropekkk

Poznałem dziewczynę na czacie. Zaprosiła mnie do siebie na sylwestra. Dzisiaj dowiedziałem się, że została napadnięta i zraniona w rękę, którą jej zszywali. Nie wiem czy mam w to wierzyć. Najpierw chce sama nie odiwiedziec, potem pyta czy mam plany na sylwestra i mnie zaprasza, a dzisia ta sytuacja z napadnięciem. Znamy się 3 dni :/ Pomóżcie, to wszystko jest taki niewiarygodne, że ja w to ciężko wierzę... Ale może... Jak ją sprawdzić? Dzisiaj niby miała mieć kamerkę, ale jednak nie i ma mieć jutro ;/ Bo rodzice jej wyjechali i zabrali ze soba laptopa z kamerką ;/

Gość Dobrze się czujesz

Gość Dobrze się czujesz
??

Gość pitavvvval
Przeraziła się, że przyjąłeś zaproszenie, bo pewno nałgała ile wlezie i chce się wykręcić:D

Gość Luśka z W.
Wynajmij detektywa :D

Gość Kropekkk
Własnie ja tak myślałem, że się nie spotkamy, a ona twierdzi, że spotkamy się tylko, że bedzie mnie musiała przedstawić teraz rodzicom tym bardziej, po tej całej sytuacji...

Gość gmur
zadzwon i spotkajcie sie prze sylwkiem.to wszystko sie wyjasni.zobaczysz czy bedzie łgac czy nie i wsjo:D

Gość Kropekkk
Ale to jest 400 km :( To wszystko jest takie niewiarygodne: raz - że tak szybko rozwinęła sytuację (w sumie ja uważam, że właśnie najlepiej spotkać się jak najszybciej, żeby znać się już na żywo, a nie na gg), dwa - z tym wczorajszym przerażającym incydentem... Ona się na mnie chyba napalilła... No ale mam nadzieję, że dzisiaj będzie miała kamerę i ją zobaczę. Jeśli to będzie ona to zaufać?

Gość nnnnnnb
kropek jak ty jestes taki naiwny to spedzisz tego sylwestra na dworcu 400km od domu :o uwierz mi lepiej posiedziec przed kompem z ciepla herbata i stosem zarcia

Gość Kropekkk
Nie wiem czy jestem naiwny... jestem rozdarty, bo z jednej strony to mi się wydaje zbyt przekombinowane, ale z drugiej jednak zaangażowałem się jak z nią gadałem po parę godzin dziennie. Proszę o rady... Jeśli się okaże, że zobaczę ją na kamerce... nadal mam nie ufać?

Gość buahaha ales ty naiwny
:D

Gość omishu
Dorosnij chłopie!!!!

Gość Kropekkk
Dorośnij, i co?

Gość lolka ta od bolka
znacie sei 3 dni a Ty chcesz jechac 400 km do niej????????? jestes totalnie naiwny, sakd wiesdz ze ona to naprawde ona?? moze to jakies chlopak sobie zart robi? Pojedziesz te 400 km a potem bedziesz siedzial sam na dworcu wiadomo jak w sylwka chodzi pełno [ijanych ludzi jest mniej pociagów.

Gość lolka ta od bolka
a ile masz lat 17?

Gość Kropekkk
mam 45 ,jestem stulejem a sex uprawiam tylko przed kompem.nigdy nie penetrowałem kobiety.chciałbym wreszcie zamoczyć moje 3 centymetry.nie cche byc prawikiem w 2009

Najpierw to ona miała do mnie przyjechać, taki był plan, więc nic nie ryzykowałem. Ale zapytała co robię w sylwestra i zapytała czy chcę czekać miesiąc na spotkanie czy już teraz się zobaczyć. Jeśli okaże się, że ona to ona, to co wtedy tracę? Towarzystwo ślicznej dziewczyny w górach, gdzie jeszcze nie byłem? Jeśli ona to ona to co w tym dziwnego, że pojadę te 400 km? Lepiej tak niż siedzieć w sylwestra na kafeterii :/ Jeśli wszystko się powiedziec to w styczniu ona do mnie przyjedzie. Zobaczymy. Jeśli jej nie zobaczę na kamerce to raczej sobie odpuszcze...

Gość fanka ankaaa
to co macie zaamir sie spotkać w jakies chatce w gorach wynajać domek??

Jej rodzice mają domek w tych górach. A ona twierdzi, że to jest tak samo jej domek jak i ich, więc niby mają pozwolić. Wiem, dla mnie to też niewiarygodne.

Gość Aneczkaaaaaa
ona to pewnie 50 letni facet:P

Gadaliśmy i nagle powidziała, że idzie bo jakiś kuzyn przyechał po książki jej ojca. Naprawdę czuję się coraz bardziej nabierany... Miała iść na chwilę, nie ma jej już 2 godziny :/ Do dupy :(

Gość edrwblwrvmlwe
a ile lat masz kropek? i ona ile ma lat?

Gość edrwblwrvmlwe
opanuj sie, moze cos jej przeszkodzilo, czasami tak bywa Ech..... 20 lat przeciez jeszcze myslisz jak dziecko...

Gość gem_ma
oj kropku, kropku, dorośnij :-) po pierwsze - żadna ROZSĄDNA dziewczyna nie umawia się na sylwestra w trzecim dniu netowej znajomości. Po drugie - jechać tyle kilosów nie będąc laski w stu procentach pewnym - to idiotyzm. A po trecie - coś to wszystko naciągane z jej strony - zmiany zdania, napadnięcie ( z psychologicznego punktu widzenia napadnięta dziewczyna nie miałaby zbytniej ochoty - przynajmniej przez jkiś czas - na umawianie się z kimkolwiek) ... a nei możecie sie spotkać gdzieś..nie wiem - w połwoe drogi? na neutralnym miejscu? bardzo ryzykujesz wg mnie..