Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

z piekła rodem

PPprosze o radę w wyborze pralki

Polecane posty

na wiosne kupowalam pralke mamie i tez mialam z tym klopot:) wzielismy ostatecznie ładowana od góry electrolux, malutka, waska, z pobieraniem wody do ilosc prania, z blokada zamka, z wirowaniem do 1300, klasa A+ albo jeszcze niższa (nie pamietam), pralka sie sprawdza poki co :)

Mam prawie 5 lat boscha wąską, nie pamiętam symbolu, 1000 obrotówz mozliwością zmniejszenia nigdy nie mialam z nią problemów, jestem bardzo zadowolona

Gość z piekła rodem.
ALE CZY OPŁACA SIĘ KUPIC WERSJĘ FULL HD CZY WYSTARCZY MI HD READY ? NIE ZNAM SIĘ AN TYM ZUPEŁNIE

Gość półałtomat kup
żeby była opcja odwirowania bez konieczności płókania, ja mam tą nową LG z bębnem 7,5 kg, ale automat i jak coś mam w rękach do przeprania to już nie odwiruję w pralce bo musiałabym odrazu płukanie włączać a miałam stary dobry półałtomat i oddałam teściowej!:((:O

Gość półałtomat kup
Mam też w domu starą tarkę od babci - ja mi się nie chce włanczać pralki to pierę w misce i też jest git

whirpola kup lub cos innego nie polecam boscha bo jak cos sie popsuje to juz tylko do kosza bedzie sie nadawac poniewaz nie ma do boscha zadnych czeci zamiennych

ja bym beko nie kupowała,... a co do boscha... mi się nic na razie nie popsuło, ale jakos nei chce mi sie wierzyć, zeby w serwisie nie mieli do niego części

mam teraz weerpoola i okropnie się zawiodłam.wciąz się psuła a teraz tylko do kosza:9a mam ją dopiero 6lat. a LG???jak ta firma sie sprawdza???

Gość półałtomat kup
LG mogę polecić, co prawda mam ją dopiero 5m-cy ale znajoma już 5 lat pierze w LG i nic się u niej nie dzieje,:)):D a ten wpis o tarce to nie mój!