Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy ratunku

bardzo prosze....

Polecane posty

Gość pomocy ratunku

Moze Wy cos poradzicie. Pojawily mi sie na skorze takie bable/pryszcze. Bardzo swedzace. najpierw na jednej rece, potem na drugien, na nogach, placach, teraz na twarzy :O 2 dni temu sie pojawily. Od razu sie zarejestrowalam do lekarza - ale wizyte mam dopiero w styczniu :O Nie wiem co robic :( Pije wapno, lykam Claritine i smaruje Linomagiem. Ale nic nie pomaga :(

Gość pomocy ratunku
Ospe juz mialam to raczej nie. Polpasiec tez nie (bo on sie w jednym miejscu imiejscawia i boli, a nie swedzi). A farmaceuta jest od lekow, nie od porad lekarskich. Wiem... forum niby tez nie jest od porad lekarskich. Ale zalamalam sie jak najwczesniejszy termin u lekarza dopiero w styczniu udalo sie zaklepac :(

Gość pomocy ratunku
no i goraczki nie mam wiec to zdna ospa nie jest. Zadnych dodatkowych objawow. "Tylko" to :O

a do jakiego lekarza się zarejstrowałaś? pewnie do dermatologa. idź na początek to internisty, wizyta będzie wcześniej a moze pomoże

sluchaj na farmacji czlowiek uczy sie podobnego materialu jak na medycynie...wiec wbrew pozorom oni rowniez potrafia ocenic sytuacje...sa od tego,zeby wiedziec jaki lek i na co...warto zapytac...farmaceuta na pewno pomoze ci wiecej niz my na forum...moze uczulenia na proszek...ciezko ocenic...

Gość pomocy ratunku
Ja wiem, ze moze umieja ocenic... ale to nie ich praca. Do dermatologa na styczen. Do internisty planuje sie jutro zarejestrowac, bo dzis nie przyjmuje po poludniu. Ale ona i tak mnie odesle do dermalologa, heh...

Gość pomocy ratunku
kiedy wlasnie ostatnio nic nie pralam. A poza tym od wiekow piore w tym samym proszku - E. Wiec to nie to... Jak na dloni wyskoczylo pomyslalam, ze moze od kremiku, co sie ostatnio smarowalam. Ale nog tym nie smarowalam :O Nic tez nie zjadlam takiego, zeby mnie mialo wysypac :O jak sie cala tym pokryje to bedzie tragedia 😭

Gość pomocy ratunku
tak pomyslalam, ze moze ktos mial cos podobnego i mi doradzi. Te pryszczyki sa malutkie (na plecach bardziej rozlane). Jak potre troche to sie powiekszaja. Nie moge dotykac. W nocy az sie budze, bo mnie swedzi. Smaruje zaraz Linomagiem zeby nie drapac.