Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buziaczek ***

woda woda i jeszcze raz woda !!! świetne lekarstwo

Polecane posty

Gość buziaczek ***

witam was drogie panie... postanowiłam ze od jutra spróbuje pic sama wode niegazowana.... nie wiem ile wytrzymam ale spróbuje chociaz 2 dni.... dodam ze codziennie bede cwiczyc tak z 2 godzinki.... mysle ze uda mi sie cos schudnąc... pozatym słyszałam ze woda oczyszcza ogranizm i dobrze dziła na wypryski a ja niestety je posiadam :P a wiec zdam wam relacje... od jura zaczynam wiec gdy tylko zobacze jakas poprawde napisze do was :) pozdrawiam :*

Gość rfthyjuktfmh
chodzi ci o glodowke? jelsi tak to nie mozesz tak poprostu z dnia an dzien dostawic jedzneia i przejsc na wode. poczytaj na www.godowka.pl o okresie wyjscia i wejscia bo zrobisz sobie krzywde

Gość buziaczek ***
aha mam jeszcze jedno pytanko czy masc cynkowa naprawde pomaga na pryszcze ? na pryszcze ropne jak i na grudki na czole :/

Gość buziaczek ***
a co takie moze sie stac :(:( ??

Gość buziaczek ***
takiego *

Gość nic takiego
zasłabnięcie, omdlenie, niedotlenienie mózgu, uszkodzenie mózgu w wyniku niedotlenienia, uszkodzenie wątroby, skręt żołądka, uszkodzenie nerek itp.późniejsze problemy z trawieniem, niewydolność trzustki... leczniczą głodówkę trzeba stosować z głową, inaczej źle się to skończy