Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek jestem

gdy niesmialej spokojnej skromnej dziewwczynie faceci proponuja seks..

Polecane posty

Gość kwiatuszek jestem

tak od razu na wstepie dlaczego ja na takich trafiam ani nie ubieram i nie maluje sie wyzywajaco ale nie prowokuje ja razcej niesmiala i spokojna jestem wiec czemu mnie to spotyka??

Gość muminka 25
moze po pierwszych 2 zdaniach zamienionych z Toba stwiedzaja, ze tylko do tego sie nadajesz...

Gość kwiatuszek jestem
dzieki muminka ale nie musisz byc zlosliwa i robic ze mnie zdziry bo taka nie jestem szukam wyjasnienia

Gość nie podam czarnegooo
zmień towarzystwo:O

Gość desantowababka
a ile lat masz ty i ile oni??

Gość kwiatuszek jestem
ja mam 25 a ci faceci sa rozni wiekowo ostatni byl mloszy mial 22

generalnie , na ogół w klubie czy dyskotece facet szuka seksu a nie dziewczyny na stałe bo: te laski z klubu/dyski uwaza za puszczalskie itp więc czemu się dziwisz>:)

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
ja mam podobnie. kolezanka powiedziała mi ze chyba mam kurwiki w oczach

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
nie ubieram sie wyzywająca, nie prowokuje, jestem całkiem zwyczajna

Gość katie333
a jak wygladasz z twarzy?jaka masz fryzure?jak sie malujesz?moze tu tkwi diabełek

Gość kwiatuszek jestem
ja tez a nawet raz u kolegi na urodzinach siedze z facetem i rozmawiamy spokojnie podchodzi jego kolega z pytaniem" no to jak kiedy ci wreszcie zrobi" albo inny wyskakuje z tekstem ze potzrebuje seksu bo zona daleko albo inny wskakuje ci do lozka doslownie albo inny dobija sie do drzwi mowiac ze on wie ze mam na niego ochote bo pow mu czesc i sie usmiechnelam:O albo inny wskakuje do pokoju przez lozko doslownie takie sytuacje

Gość kwiatuszek jestem
kati nie maluje sie a jak juz to tusz i blyszczyk wlosy blond dlugie do ramion kiedys teraz scielam:O mam do polowy szyi z twarzy normalnie

wyjaśnij pojęcie "wskakiwać do pokoju przez łóżko"... nie twierdze że każdy ale zaaaaaaaaaaaaczny procent

Gość kwiatuszek jestem
przez okno mialo byc katie jakbys zob moja fotke bo bys sama stwierdzila ze nie mam czym prowokowac no chyba ze ja sama nie umiem obiektywnie tego ocenic

śmiej się z nich, wspominając dyskretnie, że "cicha woda brzegi rwie" , a pozory mylą..... powiedział jeż schodząc ze szczotki ryżowej... ;)

Gość kwiatuszek jestem
a co mm powiedziec ze tak na mojej twarzy widnieje napis ze jestem zdzira tak nie jest i nie ukrywam tego a co to ma wspolnego ze skromnoscia? nie jestem zadna chodzaca pieknoscia ani tez jakas strsznie brzydka po prosru zwykla normalna jakich wiele na ulicy

podchodzi jego kolega z pytaniem" no to jak kiedy ci wreszcie zrobi" powyższe już było w topiku kilka dni temu! AccccA tak z tym % się zgadzam:)

kurde kwiatuszek... ja wyglądam podobnie jak Ty tylko, że jestem o rok starsza:D też dostaję czasem takie kretyńskie propozycje:O ale normalnie faceci nie mają odwagi do mnie podejść i zbajerować, moze jesteś po prostu ładna i dlatego tak się dzieje..

Gość kwiatuszek jestem
betty ja juz nie wiem czy ja sie zaliczadm do ladnych czy jakich smutne to jest

jak jesteś szczupła, zgrabna, masz spoko twarz i ładne włosy, wyglądasz naturalnie no to co mają pomyśleć faceci? niektórzy z nich to imbecyle do sześcianu:O