Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek jestem

gdy niesmialej spokojnej skromnej dziewwczynie faceci proponuja seks..

Polecane posty

Gość kwiatuszek jestem
wkurzam sie wyzywam wywalam takiego od razu za drzwi raz mi sie zdarzylo ze mnie zatkalo i nie wiedzialam co powiedziec

Gość kwiatuszek jestem
betty a Ty jak wygladasz moze wymienimy sie fotkami

ale w jakim sensie Cie zatkało? masz 25 lat i sie dziwisz takim stanem rzeczy...ehhh

Gość kwiatuszek jestem
dziwi mnie chamstwo i prostota niektorych co w tym zlego? mimo swego wieku zaskakuje mnie to wciaz

no kwiatuszek ja nie wymieniam się ot tak fotkami na kafeterii:O ale moge podać rysopis: jestem szczupla-bardzo proporcjonalna, filigranowa, ważę 47 wzrost 160, jestem nawet wysportowana-lubię śmigać na łyżwach, mam płaski brzuch, miłą twarz, naturalne gęste blond włosy:P no nie powinnam narzekać:D

faceci którzy tak robia czuja sie wtedy chyba bardziej męscy, machoi myslą że każda kobieta to pusta solarka...zresztą nie wiem,. w każdym razie szukanie faceta na powaznie w klubie to średni ppomyśl:P

Gość kwiatuszek jestem
ja mam 172 cm 58kg zielone oczy blondynka 9 farbowana ale jzu niedlugo bede znow szatynka:)

Gość kwiatuszek jestem
wjakim klubie? ja nawet nie chodze na imprezy to byly urodziny kolegi u niego w domu

ja nie chodzę na solarium, szkoda mi skóry, po za tym ja wygladam często lepiej niż te nastoletnie siksy chodzące do solarium 2 razy w tygodniu na 15 minut-aż strach pomyśleć jak one będą wyglądać w moim wieku! :D

czyli nie kluby/dyski? no i ten seks to ci proponują faceci np na ulicy, w autobusie, w kolejce w warzywniaku itp?\ ooo...to ja chce twoja fotke:)

ja tez nie chodze na imprezy klubowe, po za tym na wstepie jak się jest ładnym to najlepiej zabić takiego napaleńca ciętym tekstem;-)

Gość kwiatuszek jestem
nie na ulicy ale sa to czesto znajomi z pracy spotykamy sie po pracy np w kogos w domu ktos na urodziny lub taka mala impreza domowa i wtedy te propozycje:O

Gość proustmarcel
bo faceci mysla, ze bloindynki sa łątwe

Gość kwiatuszek jestem
poza tym ja wygladam dosc mlodo hehe kazdy daje mi max 21lat heh

Gość irresistiblle
Nie wiem dlaczego tak sie dziwicie. Po prostu do Was facet nie boi sie podejsc, bo go nie peszycie swoim wygladem i gosc jest pewny siebie, przekonany, ze nie odmowicie:D

kwiatuszek ja też tak mam z tym wiekiem:D jest u mnie taka sąsiadka z 4 piętra farbowana i strzaskana blondyna, jak się dowiedziałam że ona ma dopiero 19 lat to zdębiałam- wyglądała starzej ode mnie!!! :classic_cool:

raczej wyglądasz atrakcyjnie i ...łatwo...albo jesli mówisz że to raczej w kręgu takich dalszych znajomych z pracy itp to może sama sobie albo ktos Tobie zrobił taką opinię...

Gość kwiatuszek jestem
ja ostatnio kupowalam torebke a sprzedawczyni pytala na studniowke? hehe ale mi sie milo zrobilo

irresistiblle ze mną jest tak, że faceci dopiero jak się wylyzują w moim towarzystwie to wyskakują z takimi propozycjami:O

Gość kwiatuszek jestem
oglupiales ja wygladam latwo? to w czym mam chodzic w worku po ziemniaklach i tak ubieram sie skromnie nie chodze w spodnicach tylko jeansy poza tym jaka opinie? przeciez ja z jimi nic nie robie:(

jak chcą się umówić ze mną randkę to długo potrwa zanim się onieśmielą, jak byłam na kursie zawosowym , to dopiero po zakończeniu kursu dostałam 3 e-maile z pytaniem o spotkanie:D:P

Gość kwiatuszek jestem
juz sAma nie wiem co robie zle

kwiatuszek mialem na mysli opinie jaka zrobila ci moze zazdrosna kolezanka, albo porzucony facet itp

Gość kwiatuszek jestem
aha dodam ze jeszczeten kolega pow ze "daj sobie z nimspokoj on nie jest na jedna noc" ja pierdole a jato niby kto? jakas kurwa ktora lata za kazdym! zalosne mam juz dosc

Gość wedeIka
heheh ja to bym mu w ryja dała :P debilowi jakby mi tak powiedział jakiś

Gość wedeIka
ale nie przesadzajcie ja mam gorzej ze mną to sie chcą odrzu całowac ja pierdole czemu chłopy są takimi idiotami albo mówia mi 'ale masz cialo' albo 'ale mam na cienie ochote' albo ale bym cie wymęczyl' i te oblesne ich usmiechy do mnie fuj zboczence

kwiatuszek myślę że przyciągasz facetów bo wyglądasz na dostępną dziewczynę-co n ie znaczy że wygladasz łatwo-po prostu masz na pewno miłą aparację, nie zachowujesz się jak typowa sucz, ubierasz skromne ciuchy... ja natomiast wolę eleganckie ciuchy, obcisłe ale broń boże NIE dziwkarskie:O po za tym wyglądam na niedostępną, taka chłodna blondynka, pewnie dlatego faceci się odważą dopiero jak się napiją albo jak poczują się pewniej w moim towarzystwie