Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek jestem

gdy niesmialej spokojnej skromnej dziewwczynie faceci proponuja seks..

Polecane posty

Gość kwiatuszek jestem
przeczytaj soebie troche wyzej co napisalm co mnie spotyka i tez tak mam ostatnio w pracy szef sie do mnie dobieral kladl mi reke pod bluzke mowil ze wymasuje mi cycki ze podnieca go moja dupa itd zwolnilam sie:O kurwa ale ja mam pecha chodze w jeansach i jakiejs bluzce a faceci sie tak napalaja:O

Gość życieeeeeeeeeeeee
ładnieeeeeeeeeeeeee

dziewuchy recepta jest prosta: zostańcie zimnymi sukami, :D:D:D ubierajcie eleganckie skromne ciuchy itp bądźcie sarkastyczne i ironiczne, nauczcie się ponurych dowcipów,i z chłodną uprzejmością spławiajcie napaleńców:D

Gość kwiatuszek jestem
na dostepna? to ja juz nie moge sie usmiechac mam chodzic z twarza skamieniala?:O boze....................

kwiatuszek noś ze sobą dyktafon do pracy!!!! na mnie w pracy faceci się tylko gapią jak wół na malowane wrota:O

Gość wedeIka
kwiatuszek i co zrobilas temu szefowi? kurde ja bym chyba dała z liścia :D

Gość kwiatuszek jestem
obecnie jestem bezrobotna zwolnilam sie 3 tyg temu i dostalam 300zl pensji mniej ponizej minimum zalosne aha szef nawet chcail sie ze mna zalozyc o cos ...mowiac jak wgram idziesz ze mna do lozka:O boze co za chamy!!!!!!!!!!

Gość wyrachowaną
suką trzeba sie urodzić

Gość kwiatuszek jestem
powiedzialam ze mnie mlestuje i go udezrylam ale nie w twarz a szkoda no bo ja taka strachliwa jestem blo gorzej pozniej czepial sioe wszystkiego wyzywal itd wczesneij tez chciAL MNIE odwozic do domu dzwonil zapraszal na drinka itd

Gość kwiatuszek jestem
betty ale z ja nie jestem zadna bezczelna zimna suka to nie w moim stylu nie wiem czemu tak sie zachowuja w stosunku do mnie?

na szczęście żaden facet w pracy do mnie tak nie podskakiwał jeśli chodzi o molestowanie seksualne, jeśliby do tego doszło czekała by na niego szubienica:D sterroryzowałabym gościa wiadomością nagraną na dyktafonie :D

kwiatuszek, to niestety chyba będziesz musiala zmienić swoją postawę jeśli nie życzysz sobie takich propozycji:O ciężka sprawa

Gość wedeIka
jejku współczuj ci kwiatek, pewnie sie cieszylas ze prace dostalas a tu taki debil sie trafil mi to jeden kolega na sile wepchął język do gardla myslal ze sie bede z nim calowac , a moze my wyglądamy na takie wlasnie co nic nie zrobia, nie uderzą i dlatego sa tacy smiali :O ja juz nie wiem :O

Gość kwiatuszek jestem
cieszylam sie a teraz znow bezrobotna jestem i w dodatku bez faceta ah nic mi sie nie chce:O ja nie umiem nikogo uderzyc pozniej mam wyrzuty sumienia

Gość wedeIka
no co ty! nie miej wyrzutów bo oni nas traktują jak jakies panienki z gazety , a pamietam jak jeszcze kiedys chodziłam do szkoly to chlopaki wszytkie dziewczyny macali w szatni:O no szok

Gość kwiatuszek jestem
kiedys jednego probowalam uderzyc to sie na mnie zamachnal i mam stracha ja wole pokornie sie usunac ... gadaj z dupa to cie osta

oj ten temat robi sie z lekka żałosny:P teraz licytacja która ma większe powodzenie , która bardziej podrywaja i proponuja seks mimo że NIC nie robi żeby zwrócić swoja uwagę...:D dajcie już spokój;;)

ja normalnie też jestem nieśmiała:O, a moja niedostępność i chłód jest tarczą przeciwko takim obleśnym zachowaniom:O

Gość kwiatuszek jestem
jaka licytacja? :O:O:O

Gość kwiatuszek jestem
czemu ja nie moge spotkac fajnego afceta porzadnego ? chyba jzu takich nie ma

Gość kwiatuszek jestem
szkoda ze na mojej drodze zawsze chamy stoja widac mam pecha i zaden porzadny mnie nie chce chyba czas sie z tym pogodzic

Gość stokrotkaaa2332211
bo faceci nie wiaza sie z aldnymi tylko z tymi brzydszymi i latwymi taka prawda

e tam nie wierze ze wam sie to powodzenie nie podoba:P a jesli spotykacie tylko takich facetów którzy wam pchają łapy w majtki no cóż, widocznie macie takiego pecha:D

Gość kwiatuszek jestem
kurwa mac! a co ma mi sie podobac ze facet sie do mnie dobiera? ze pcha lapy pod bluzke i gdzie tylko sie da? ze szef sie dobieral i musialam sie zwonic? to ma mi sie podobac?????????? :