Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka _medycyny

O wartosci faceta swiadcza jego wlosy!!!

Polecane posty

Gość Studentka _medycyny

Jesli ma bujna czupryne, ma takze dobre geny, ktore przekazuje potomstwu. Jesli lysieje, jego dzieci beda chorowite, slabsze i mniej inteligentne

hahah...moj kolega ma taki fryz ktory zazdrosci mu wiekszosc dziewczyn:) bujna czarna fala na włosach:D jest za co targac..:D

Gość kasia_katarzymkaaa
moj niewiem jakie ma włosy nawet bo zawsze scina sie na 3mm :P

Gość woland .
ale twoje posty są głupie,niedaj boze zebys te studia skonczyla

Gość jknjkhbgh
Ale Gump był za to uroczy :3 Tak jak Ty Myrevinku :3 :D

Gość mnie pociagaja faceci
o ujnych czuprynkach ale czy to jest gwarancja na zdrowe potomstwo. ilu fcetow lysiejacych ma super inteligentne zdrowe dzieci

Gość czym więcej włosów
tym mniejszy penis.....udowodniono że facet który ma gęstą czuprynę jets z regóły wyjatkowo kiepski w łóżku (zwykle wystarcza takiemu raz w miesiącu przez 5 minut). Włosy u faceta sa niszczone przez męski hormon - testosteron, facet który go ma mało zachowuje czuprynę, ale cos za coś - jest kapciem z łóżku.

Gość Nolanna
Ha, ha, ha! Myrek :D

Gość Nolanna
Się wydały twe łóżkowe zdolności:P

Gość No nie wiem hehe
12:35 [zgłoś do usunięcia] czym więcej włosów tym mniejszy penis.....udowodniono że facet który ma gęstą czuprynę jets z regóły wyjatkowo kiepski w łóżku (zwykle wystarcza takiemu raz w miesiącu przez 5 minut). Włosy u faceta sa niszczone przez męski hormon - testosteron, facet który go ma mało zachowuje czuprynę, ale cos za coś - jest kapciem z łóżku. No nie wiem, ostatnio mialam lysego spod znaku Skorpiona, a w lozku istna kloda...

Gość no to chyba dobrze ze
"na mądrej głowie włos się nie trzyma".... ;)

to już wiem czemu wyłysiałem teraz to nawet na brodzie łysieje W skład spermy wchodzą takie związki jak: putrescyna, spermina, spermidyna i kadaweryna (odpowiedzialne za zapach i smak spermy), witamina C, prostaglandyny, lipidy, aminokwasy, enzymy, hormony steroidowe, witamina B12, fruktoza, cholesterol, mocznik, cynk, wapń, magnez, selen. i pomyśleć ze ja tego się pozbywam codziennie http://pl.wikipedia.org/wiki/Sperma Nasienie w kosmetyce Stosowanie męskiego nasienia jako naturalnego kremu na twarz polecała m.in. redaktor naczelna Cosmopolitan, Helen Gurley Brown. Byczą spermę w zakładach kosmetycznych Wielkiej Brytanii stosuje się jako odżywkę, dającą połysk włosom. Porcja kosztuje 55 funtów.

nie cierpie facetów w długich włosach....to kobieta powinna miec długie włosy :) długie są super :) a faceci to krótkie ... łysole sa najlepsi!