Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jeannot

spragniony szczupłej kochanki

Polecane posty

brum kiedyś schudłam 10 kg, odzyskałam równowagę psychiczną, ale wagowo niestety nie mogę dojśc do siebie.. wiem, ze mam niedowagę, tylko ze nic z tym nie mogę zrobić :-(

Gość senniczka
jjasne ze jest dobra robiła to za kase :D

Trzeba jeść Purpuro. Dużo. I to nie zupy cebulowej :-D

Gość senniczka
czego ci zazdroscic? to ze byłas sprzedajna?:D:D:D:D

jesli nie chcesz to ja Ciebie nie zmuszam szukam takiej, którą móglbym sprawdzić ;)

Gość A śmieją się dlatego że
purpurowa jest byłą czy tez obecna profesjonalistką :P Na pewno dobra jest w łóżku, ale lekko przechodzona :P

Gość senniczka
jeannot skoro była prostytutka cię kreci to niewart spluniecia jestes :O

nowa osoba nie wie ,ze byłam dziwką ale bylam teraz nie mam sobie nic do zarzucenia od 7miesięcy pracuję na wysokim stanowisku w renomowanej firmie i nie puszczam się po kątach na dyskotekach jak to szanowne , porządnisie z kaffe robią.

Gość senniczka
Carte 🖐️wybacz :)

senniczka - nie szkodzi Purpura - nie bawię się ludźmi po prostu uśmiechałem się i tyle bo zabawna sytuacja się zrobiła

Gość Purpurowa ewidentnie
Chcesz dziś kogos sprowokowac, żeby cie znowu troche zwyzywano. To zakrawa masochizm:o.

i co ja się z tego powodu nie mogę pośmiać że akurat do Ciebie pisał ?? Skoro cię to tak razi to nie wchodź na takie tematy i tyle

Gość Purpurowa ewidentnie
Od kiedy występowanie pod swoim nickiem świadczy o odwadze? Tyle dla Ciebie znaczą koneksje kafeteryjne? Znasz mnie w realu, albo ja Ciebie, że sie spotkamy i damy sobie po mordach znając swoje nicki?:o

Purpuro - dlaczego tak myślisz. A może się zakochają, wezmą ślub i będą żyli długo i szczęsliwie

brum może być i tak, ale... czy szuka się szczupłej kobiety by podyskutować na temat Platona? czy by pobzykać bez zobowiązań? czy w dyskusji przeszkadzają kg? czy w sexie? pomaranczo- ja się nie wstydze tego co pisałam wczesniej, teraz,.. nie wstydze się tego kim byłam, za to co się robi , pisze ponosi się konsekwencje, i sztuką jest obronic swoje poglądy , racje.. dlatego nie gadam z pomarańczami, ktore mi coś zarzucają w kominiarce na głowie. wstydzisz się siebie?

Łzo - czytasz chyba cos czego człowiek nie napisał. Niegdzie nie było o braku zobowiazań tylko objetości. Co będa robili oprócz seksu, pokazałby czas. Chłopiec lubi szczupłe kobitki więc takiej szuka.