Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jeannot

spragniony szczupłej kochanki

Polecane posty

Gość senniczka
Purpurowaaa Łza carte a jak myslisz? koleś szukał porządnej panienki? czy takiej by wybzykać i zapomnieć? rzygać mi się na takich chce ależ Ty jestes perfidna :O

A tak poza wszystkim, to co jeste złęgo w seksie bez zobowuiązań :-D Czysta przyjemnośc :-D

brum powiadasz czysta przyjemność? jasne ze tak, zależy z jakiego punktu na to patrzysz ja dzis nie chciałabym bzykać się z facetem , po wszystkim powiedzieć sobie nara, a za kilka dni zobaczyc go w roli szczesliwego małżonka na spacerze z wozkiem ale co kto lubi?

Gość jeannot to stary wyjadacz
forumowy co w realu nie umie nikogo wyrwać

senniczka - tak szczerze to jest mi obojętnie kogo on szukał - czy na całe życie czy też na szybki numerek nic mi do tego i nie będę nikogo umoralniał ani \"rzygał\" Zdrówko

Gość senniczka
Carte skopiowałam tylko wypowiedz Purpurowej Łzy i skomentowałam ze jest perfidna :O

co złego jest w szukaniu szczupłej kochanki Purpuro?

Gość senniczka
no jasne perfidne nie jest pouczacie gościa który szuka kochanki bedąc płatną dziwką :D:D przestan sie osmieszac :D:D

ano jak dla mnie nic, bo moje szanse wzrastają.. ale... z góry zakładanie się,ze te bardziej przy tuszy są beee.. jest dla mnie perfidne bo waga przecież nie wartościowuje człowieka..

Gość senniczka
za to swoją się szybciutko pochwaliłaś :D:D pustak jestes tyle o Tobie i przestan moralizowac bo zawsze obryw zbierzesz :D

facet ma konkretne wymagania i tyle. Chce seksować się ze szczupła laską.

Gość senniczka
Carte :) ok :)

nie było mnie przez dluższą chwile i już troche sie posypalo... powiem otwarcie: nie szukam laski na jedną noc ale na dłuższą znajomość opartą nie tylko i wyłącznie na seksie chcialbym z nią miło spędzać czas, duzo rozmawiac smiac sie żartowac, iść razem do kina, przytulic się czasami popieścić pokochać ale powtarzam po raz kolejny: nie szukam tylko dla seksu!!!

Gość senniczka
jeannot a tu purpurowa uwaza ze po to aby przelecieć wiec wpadła cię poinformowac ze to seksu niezobowiązującego są jej koleżanki z domków z czerwonymi zasłonkami ;)

gdybym chcial się kochac z kobietą z agencji nie pisał bym na forum tylko poszedł tam ;)

Gość Może zainetesowana...
A skąd jesteś bo może jestem zainteresowana - twoje kryteria spełniam czyli jestem szczupła. Czy masz jeszcze jakieś inne wymagania ???

Gość senniczka
po raz kolejny sie pytam zazdrosną o co?:D:D o Twoją głupote czy brak szacunku do samej siebie? a moze o masochizm?:D:D:D

chcialbym spotykac się minimum raz w tygodniu z osobą inteligentna, wygadaną, chodzi o to, żeby rozmowa się kleila i żebym nie musial tylkoja mówic i prosic ją np. "no powiedz coś" ;)

Gość senniczka
jednym słowem oprócz szczupłej ma byc inteligentna noo prosze lista nam rośnie ;)