Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jeannot

spragniony szczupłej kochanki

Polecane posty

senniczka zazdrosną o ogół.., moze o to ze potrafie mowic-ze byłam dziwką, ze szanuję kobiety stojące przed cięzkimi wyborami, ze ... zazdrosną o całą moją osobę, o moj wizerunek na forum.. bo .. inaczej nie byłoby w Tobie tyle jadu przeciwko mnie.. nawet mnie nie znasz, a tak nienawidzisz? to chore..

Gość senniczka
kazdy w zyciu ma wybór a nie kazdy próbuje na siłę zbawic swiat :D Monisia kolezanka purpurki?:D

Gość senniczka
skoro purpura celowo zabiera głos i wie ze przyciągnie to osoby które znają ją i wiedzą o co jej chodzi to chyba masochistką jest:D

Gość senniczka
Purpurowa Łza wyjsnij mi jedno dlaczego nie zabierasz głosu na tematach o szukaniu kochanka przez kobiety?

Gość senniczka
mam za to podstwy etyki a to cenniejsze niz psychologia ;) nigdy nie dałabym dupy za kase ;)🖐️

nie , nie jestem koleżanką - od niedawna jestem na forum.. co nie znaczy że nie mam prawa zabra głosu :) dziewczyny powinny trzymać się razem i tu i tam ;) w realu też ! dziwne że o tym nie wiesz bądź też nie praktykujesz tego .

Gość senniczka
Monisia nie chce mi się ciebie czytac ;) wybacz Purpurowa a teraz przynajmniej jeden jest w czołówce i nigdy na takim nie zabierasz głosu bo to nie jest konkurencja twoja ot dlaczego :D

Gość Mario12321232
Tak to prawda

Gość senniczka
Purpurowa o tych kiblach dyskotekowych widze duzo wiesz ;) nie bywam na dyskotekach :)

monika Sz. sorki, ale się nie zgodzę jak zarabiałam w taki sposób, miałam pseudo koleżanki..ktore gdyby mogły utopiły by mnie w łyżce wody.. tam gdzie jest konkurencja nie ma przyjazni, wsparcia czy zrozumienia..

Gość senniczka
jeannot wybacz zabieram się stąd a ty czytaj wypociny tej pseudozakonnicy :D🖐️

senniczka pojade swoim standartem- nie chce mi się gadac z pomaranczkami .. zabieram głos tam gdzie mi się chce, kiedy mi się chce i jak mi się chce a Tobie nic do tego.. najwyrazniej jesteś jakimś facetem , ktoremu kiedyś pojechałam ostro i nie znalazł naiwnej na sex..

Gość senniczka
wiesz Carte :) ja celowo tu się wypowiedziałam chciała byc przerysowana zaserwowałam jej to ;) w ramach kobiecej solidarności ;)

więc wspólczuje.. ja tam gdzie pracowałam trafiałam zazwyczaj na życzliwych ludzi i mam nadzieję że tak będze dalej :p :)

Gość senniczka
Purpurowa nie sclebiaj sobie jestem kobietą ładną zdrową i bez podkrążonych bakonów pod oczami po nieprzespanych nocnych wojażach :D:D o czystym sumieniu :D

Gość senniczka
Tobie tłumaczyc czy ty znasz definicje słowa "tłumaczenie"? :D:D juz zamilknij istoto uboga :D

Gość senniczka
ja je przynajmniej nie próbuje usprawiedliwiac depresją...jesli robie coś zle to robie a jak wiem ze sumienie mnie moze zagryźć to nie robie czegoś wbrew sobie tym się róznimy ;)

w zaszdzie Wasza wymiana zdań jest interesująca ale nie bardzo nadążam na jaki temat :-)