Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmarzyłam się_

Chciałabym kiedyś przeżyć coś takiego

Polecane posty

Gość ja też bym chciala
:)

Gość mmmmmmmmmmm

Gość Podstawienie Ojlera
A gdzie się podjaśnia, bo ja nieco przyślepy jestem? Cześć, Samiczko. :-) Jak tam sprawy?

Żałuj😭 film ''pamietnik'' to jest dla mnie miłość tyle na ten temat

Gość Podstawienie Ojlera
:-) Zabrakło jedynie romantycznie oświetlonego katafalku z subtelnie wyeksponowaną trumną, Samiczko. Swoją drogą, nie sądziłem, że jesteś taka romantyczna. :-)

a to z filmu Duch, wyciskacz łez, że głowa boli, dodrze, że to tylko film bo w realu coś z tym aktorem niewesoło. ;)

Gość Podstawienie Ojlera
:-) Nie, nie każda kobieta jest romantyczna, Samiczko. Więcej powiem, nie każda kobieta jest kobietą. :-) Zresztą, co to takiego wg Ciebie ten cały romantyzm?

Gość ovca 52
sami :) zapisz sie na kurs garncarstwa kolowego i po sprawie :)

Gość Podstawienie Ojlera
Jak na mnie, Samiczko, stanowczo za długi. Zresztą - bez urazy - ja nigdy specjalnie nie ceniłem sobie sztuki ruchomych obrazków. :-)

fajny film ale wyciskacz łez, moja pani poleca Wirujący seks , oglądałem go już tyle razy, że będąc totalnym antytalentem w tańcu, potrafię przez 15 min zatańczyć bez z figurami walca.

Gość Podstawienie Ojlera
Widzisz, Ovca, wystarczy koło garncarskie. :-) Ja jestem teraz na etapie uświadamiania pewnej pani, że umaszynowianie kuchni domowej prowadzi do skrajnej dehumanizacji życia rodzinnego, zaś kobietę przyprawia o swędzenie macicy i głębokie frustracje. :-)

Kochani moi a ''piękny umysł''? tam tez jest pokazana miłość a ''fanatyk''?--tez miłość silna i prawdziwa nie mam czasu ale kiedys dokończymy jak widzę love:)

Gość ovca 52
oj pierdolicie Ojleju :) znaczy....yyy...nie do konca sie z panem zgadzam. mechanizacja w domu zagrodzie sprawia, ze kobita wiecej energii ma i moze ja posiwiecic na wszelakie uprawy ;) dehumanizacja procesow kucennych prowadzic moze co najwyzej do swedzenia prostatyi lysienia plackowatego, ale to juz nie moj, ze tak powiem, problem jest :)

Gość ovca 52
sami< ale "pa" bo mam sapadac stąd, czy jak? czy Ty mnie nie lubisz moze?

Gość Ju......
Cześć, Kochani. 🌻 :) Sami, Twój link świetny, przypomniałam sobie film i się rozkleiłam. 😭 :o Ale cóż to wszystko warte? Sami ma rację - to tylko film. Parę lat streszczonych w godzinę czy dwie... Co tam może się zawierać z życia? Z codzienności? Ta nie jest złożona tylko z chwil pięknych. Tych jest akurat najmniej - jak perełki toną w morzu problemów i złośliwości. :(

Gość Podstawienie Ojlera
Cześć, Justynko. :-) Co słychać?

Gość ovca 52
a propos slonia czyli filmow i swiat: czas na "Love actually" uwielbiam ten film,ogladam o przed swietami od pieciu lat zawsze. nie wie czemu wlasciwie, bo w gruncie rzeczy smutny film.

Gość Podstawienie Ojlera
Słuchaj no, Przyszły Kotlecie Barani - jeśli jesteś w stanie z rozumu powiedzieć, ile czasu maceruje się wołowy rostbef, aż do momentu osiągnięcia całkowitej dojrzałości mięsa, to będę skłonny podjąć z Tobą merytoryczną dyskusję na kuchenne tematy. Jeśli nie jesteś jednak w stanie, proszę nie zabierać publicznie głosu, bo aż czytać hadko. :-)

Gość ovca 52
to zalezy od wagi i jakosci rzeczonego. beeee :P