Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmarzyłam się_

Chciałabym kiedyś przeżyć coś takiego

Polecane posty

Gość Podstawienie Ojlera
Ja także nie wiem dlaczego to robisz, Ovca. Doprawdy, myślałem, że stać Cię na nieco ambitniejsze rodzaje rozrywki jak ta, która poziomem jest przeznaczona dla - bez urazy dla zawodu - np. magazynierów. :-)

Gość ovca 52
potem doczytalam,sami, sorry. wczesniej sie zmartwilam sie ze mnie juz nie lubisz.

Gość Podstawienie Ojlera
A więc nie wiesz. :-) W końcu, która kobieta potrafi gotować...?

Gość ovca 52
powtarzam, ze to zlezy od wagi i jakosci miesa. jesli tego nie wiesz...to jestes.....nie kucharz. gotowanie jest sztuka a sztuka wymyka sie sztywnym regulom. to tak miedzy nami magazynierami :)

Gość Podstawienie Ojlera
Tak sądzisz, Ovca? No, może z poziomu przeżuwacza tak to wygląda. Ovca, Ty musiałaś słyszeć o Janie Sebastianie Bachu, ponieważ dowiedziono, że jego muzyka wpływa na podwyższeni mleczności krów i owiec. Więc w dobrych fermach puszcza się rogaciźnie kawałki, np. syciliany, czy suit koncertowych. Ty wyobrażasz sobie może Kunst der Fuge jako ciąg przypadkowych dźwięków? Z gotowaniem jest identycznie. :-)

Gość ovca 52
a slyszales acan o muzyce aleatorycznej? no! a jesli chodzi o mieso, to wolowina z kobe dojrzewa przy mozarcie. jest tlusta i ohydna. chociaz baaaaaaaaaardzo droga :)

Gość Podstawienie Ojlera
Wołowina? Tłusta? Obywatelce coś się kompletnie pokręciło. :-) Może to stres przedświąteczny?

Gość ovca 52
jestem oaza spokoju, jestem zajebiscie wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. tak, wolowina. poprzerastana tluszczem. im bardziej tym lepiej, z kobe. musisz sie jeszcze rysiu o kuchni sporo nauczyc :) beeeeeeeeeee :P

Gość Podstawienie Ojlera
Baranino, proszę dać spokój. Proszę porzucić posługiwanie się wszelkimi wodnymi analogiami. Rozmawiasz z człowiekiem wychowanym na waserze.

Gość ovca 52
to ide zjesc surowom rybe na lancz. wroce za jakom godzine :)

Gość Ju......
Podstawienie :), u mnie nic nowego - dlatego przyszłam posłuchać, co u Was.

Gość Podstawienie Ojlera
A ja, p. Justynaaaa, jak widzisz, w przerwach w tyraniu zajmuję się tym, co zwykle. Przycieraniem różków. :-)

Gość Ju......
Czyich różków? Owieczki czy swoich? ;) Dziś na kafe jakoś nudnawo nieco, niemniej jeden temat mnie zaciekawił. O kłótniach i słowach podczas nich wypowiadanych. Dlaczego ludzie w przypływie emocji mówią słowa mające na celu kogoś zranić? Sprawiają celowo przykość ukochanej osobie? Często nawet obwiniając ją o to, że to sprowokowała...

Gość Podstawienie Ojlera
Różków Rogacizny, p. Justynaaaa. :-) To przecież oczywiste. :-)

Gość Podstawienie Ojlera
:-) Jak to dlaczego? Ponieważ nie mogą zapanować nad emocjami, które biorą górę nad opanowaniem i naturalną potrzebą spokojnej rozmowy. W tle są także zapewne jakieś nie wyartykułowane wcześniej żale, jakieś smutki, jakieś zawody. No więc, kiedy dochodzi do kłótni, bardzo często uczestnicy scysji stają na głowie, żeby drugiej stronie porządnie dowalić. :-)

Gość Podstawienie Ojlera
A, p. Justynaaaaa, zapominam Cię zapytać? Co Ty teraz porabiasz? Dalej studiujesz? Pracujesz?

Gość Ju......
:) Różków wrodzonych przycierac nie trzeba - same się ścierają. Gorzej, jakby chodziło o nabyte... Ale te też lepiej jednym cięciem odjąć - najlepiej, żeby ślad nie pozostał.

Gość Ju......
Podstawienie, wybacz, ale wolałabym o tym na forum nie pisać. Zresztą, czy to ważne? :P

Gość Podstawienie Ojlera
E tam, jednym cięciem. A co potem? Przycieranie różków należy wykonywać z namysłem, powoli, smakując efekty przycierania i delektując się przycieraniem różków jako takim. :-)

Gość Podstawienie Ojlera
Przypomnij sobie mejla do mnie i napisz. :-)

Gość Ju......
Maila pamiętam. :) W sumie coś mogę napisać, choć nie ukrywam, że w bardziej celu dowiedzenia się, jak tam Ty sobie radzisz. OK, to piszę, za 5 min. powinieneś mieć.

Gość Podstawienie Ojlera
Dzięki. :-)

Gość omishu
do *Sami* -> cuda na kiju!!!! "Pamietnik" to dobry film,jednak postac Alice to juz kaplica-wredna,pusta,niedojrzala. Noah to spoko gostek,przynajmniej wie kiedy powiedziec STOP ->szacun. *Sami* myśle,że jesteś kapryśna i niedojrzala emocjonalnie,bo kogos odrzucilas.

Gość ovca 52
nazarlam sie i jestem. beeee. rysiu, owieczki nie maja rozkow i niczego im przycierac nie trzeba. bo sa mile... i sa mile :)

Gość zdolowany na maksa
Ja jednak jestem skłonny pozostać przy przycieraniu różków.

Gość zdolowany na maksa
Ale dosyć tego dobrego na dzisiaj. Żegnam się z koleżankami. :-)

Gość Ju......
Pa :) 🖐️

Gość ovca 52
czesc :)