Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co lepsze

co lepsze na wlosy-Capivit piekne wlosy czy Silica?????

Polecane posty

Gość co lepsze

uzywalam capivitu i jestem zadowolona, ale w opakowaniu jest tylko 30 tabletek za ok.20zl zastanawiam sie czy podobny efekt uzyskam kupujac silice? 100tabletek za 25zl. uzywalyscie tych preparatow? prosze o opinie:)

Gość A jak spał...
silica, bellisa skrzypovita nie ma porównania co do capivitu bynajmniej dla mnie. fakt ze jest drogi ale wart swojej ceny

Gość dsdfd
ja wolalam vitapil. tani i najskuteczniejszy dla mnie

Gość co lepsze
http://www.domzdrowia.pl/39508,silica-tabl-100-preparat-wzmacniajacy-skore-wlosy-i-paznokcie.html?action=voteall tutaj sa opinie na temat silici i sa bardzo dobre:) tylko czy on sie nadaje dla 21letniej dziewczyny?

Gość co lepsze
dziewczyna---> tak, ale trzeba byc cierpliwym. ja roznice widze po 2 miesiacach :)

porównując składy capivitu i innych specyfików capivit wypada bardzo ubogo.. lepiej kupić coś w stylu ha pantotentu - co zawiera dużo składników i większych ilościach ("stężeniach")

Gość Skrzypowita zero efektów
uzywalam to zeby wlosy mi nie wypadaly i staly sie gestsze! A co sie stało? Włosy zaczely mi wypadac doslownie garsciami! Bratowa i Nasze mame rowniez mialy te same efekty;/ Takze nie polecam! Ale to moze tylko na Nas tak zadziałało,nie wiem...

Gość errtee
w capivicie jest wit A i E płacicie za to 20zl zapytajcie ile kosztuje "zwykła" wit A+E ok 6zł:)

Gość o moj boze aaaa
hmmmmm a można to brać w ciąży ??? np Skrzypovitę?

Gość co lepsze
errtee--> tylko w "pieknych wlosach" najwazniejszy jest chyba kw.pantotenowy i biotyna, a nie A i E ;)