Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woopw

CZY WASZE KOTY TEZ SIE BOJA OBCYCH LUDZI I SIE CHOWAJA?

Polecane posty

Gość woopw

Kurde moj byl n iby zawsze taki towarzyski jak byl maly a teraz ma roczek i sie boi ludzi jak przychodza do domu np. kolezanka, czy listonosz czy kurier i sie w ogole nie pokazuja im tylko gdzies uciekaja do kanapy czy na lodowke :/

Gość adaskost
nie moj kociak nie boi sie ludzi jast malutki szuka ludzi , kontaktu z nimi i zabawy.....natomiast bardzo boi sie np. jezdzic autkiem

Gość mamachłopca
O mój kot jest wyjątkowo towarzyski, włazi wszystkim na kolana i się łasi. Ale poprzedni był dość ostrożny, nie żeby chował sie przed wszystkimi ale nie każdemu dał się pogłaskać.

Gość woopw
Moj kot malo tego nie tylko sie boi obcych ale i sie boi z domu wyjsc. Tzn mieszkam w bloku i jak chce go wziasc gdzies na wies to zakladam mu smycz i jak tylko opuszczamy mieszkanie to on paniki dostaje u wyrywa sie, ucieka. Boi sie wyjsc poza prog mieszkania.

Ja mam trzy koty. Jeden jak tylko widzi kogoś obcego to w panice ucieka gdzie się tylko dwa, pozostalym dwóm jest wszystko jedno kto je glaska :p

Gość ktopytaniebładzi
qwertz - czy piszesz o moim kocie?;)

Gość ktopytaniebładzi
qwertz - chyba nie (chociaż kto tam wie po tych nickach:P). Ale mój kot właśnie to robi - taki z niego fetyszysta torebek.

A do walizek też się pcha? Bo tamtem nigdy nie pozwala się człowiekowi nigdzie spakować. Wejdzie do walizy i siedzi:D Kot mojej drugiej koleżanki chowa się w tapczanie. A jeszcze jeden \"znajomy\" kot po prostu olewa wszystkich, a jak go dorwie jakieś dziecko, to zamienia się w szmaciana lalkę. Dzicko go miętoli, a ten nic. Jak nieżywy.

Gość ktopytaniebładzi
qwertz - oczywiście że tak ;) Walizka jest super miejscem do leżenia z niewinną miną "to dla mnie - dziękuję". Wszelkie torebki, siatki, worki to sama rozkosz:)