Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polanna86

Strrrasznie zmine rece.

Polecane posty

Witam niezaleznie od pory roku mam cholernie zimne rece. Doslownie lodowate. Mam tak od kiedy pamietam, ale teraz tak jakos siadlam i sie zastanawiam, czy nie powinnam jakos tego sprawdzic... Cisnienie krwi od zawsze mam niskie. Myslicie ze to moze miec zwiazek? Nie bardzo mam czas z pierdołami latac po lekarzach. Czy ktos ma podobny \"problem\"?

Gość Tigra555
Zimne dłonie i zimne stopy to jeden z objawów jakie mają osoby z niskim ciśnieniem. Dochodzą do tego częste zwroty głowy, złe samopoczucie jak na zewnątrz ciśnienie spada, "mroczki" (nie bracia Mroczki) przed oczami, nawet mdłości i omdlenia. Jestem niskociśnieniowcem i tak mam, niestety. Niskociśnieniowcy dłużej żyją :)

no podobno dłużej ;) czyli co, grzac dalej lapska o swojego Kochanego i sie nie przejmowac? (poki nie narzeka jeszcze jakos bardziej). On czasem odkskuje z wrzaskiem jak dotykam. ;p pomyślałam sobie tez że potrzeba nam duzo seksu :) Po tym zawsze mojedlonie sa cieplejsze wiec mozna to potraktowac jako niekonwencjonalna medycyne :)

Gość Tigra555
Dokładnie, grzać się z ukochanym....dziwnie to zabrzmiało :) ja np. nie zasnę jak mam zimne stopy, zakładam wtedy skarpetki, bo inaczej mogę się męczyć ze 2-3 godziny. Mi pomaga sport i ruch, czyli sex również

dobra, to nie ide do lekarza :P pozdarwiam, moje Zimnoraczaste ;) a z tymi skarpetkami- ja tez czasem musze zakladac na noc, zwlascza w z zimie i naczej mam no z glowy :)

Gość ja mam tak samooo
zimne rece, zimne nogi...jak tylko wystawie je spod kołdry momentalnie staja sie zimne niezaleznie czy to lato czy to zima.:o