Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolza od czasu do czasu

do durnych rodakow w uk

Polecane posty

Gość zolza od czasu do czasu

przestancie wreszcie pierdolic ze aby dostac child tax credit i child benefit to trzeba pracowac!! wlasnie ze nie trzeba :P :P moj maz stracil prace ostatnio i nadal mamy child tax credit i child benefit i malo tego podniesli nam o pare funtow w zwiazku z utrata pracy.wiec przestancie sie madrzyc cmoki jedne. aha i jeszcze jedno-zasilku dla bezrobotnego nie dostajemy-zeby nie bylo ze siedzuimy na benefitach-bo mamy za duzo oszczednosci :P mimo braku pracy nie jest zle :P

Pierwsze czytam, że niby ktoś tak napisał. Jestem w miarę na bierząco w temacie i z takim czymś się nie spotkałam. Ale oczywiście by otrzymać chb i ctc nie trzeba pracować...

Gość eeeeeeeelaaaaaaaa
a wy przestancie ciagnac kase z dzieci. co druga polka w angli jezdzi z wozkiem zeby miec kase. wstyd i tyle

Gość Wstyd To krasc
Co ci do tego? Ty na eo nie dajesz!

Gość JAK TO NIE DAJESZ
myslisz, ze pieniadze na benefity sw.Mikolaj przynosi??A na co przeznaczane sa podatki placone przez nas zarabiajacych??

Gość I tak place podatki
!!WIEC CO ZA ROZNICA CZY IDA NA ANGOLI NIEROBOW, PAKOLI, CIAPOW,CZY NA MATKE POLKE?!?!?! ale chodzilo o tych w polsce bo to oni najwiecej krzycza choc ich to nie dotyczy . taki jest w uk system i to jakos dziala wiec o co kaman?????

Dlatego stronie od Polakow w UK... Zastanawiam sie o co tym ludziom chodzi. Kazdy, kto pracuje placi podatki. I co z tego? I kazdemu naleza sie pieniadze na dziecko jesli je ma. Nie potrafie zrozumiec takich ludzi, ktorzy wlasnie zarzucaja innym, ze zyja z benefitow. Czy to ludzka glupota czy zazdrosc? Po co i czemu kogos to interesuje? Nie wiem dlaczego takie osoby wchodza komus z buciorami do zycia i chca wszystko wiedziec. Czemu ta ma tyle kasy, a ciekawe na co wydaje, skad to ma i tak dalej. Jednak to, co zawisc robi z ludzmi jest chore i nienormalne. Dlatego stronie od Polakow w UK. Bo nie znajdzie sie tutaj nikogo normalnego. Ciekawe, ze tylko wsrod Polakow taka ogromna zawisc i nietolerancja. Wsrod innych narodow nie spotyka sie tego. Czy to jakies kompleksy narodowe?

Gość 222222
tak!!!!!! juz wszystkie polki lecą i robią sobie dzieci dla kasy niesamowite finansowe przedsiewziecie!!!!aaaa co ty o dzieciach wiesz i ich potrzebach jakbys posiedzial cztery nocki pod rząd przy ryczącym dziecku a potem z rańca miał ugotować jeszcze obiadek pranie ,sprzatanie ,dogodzenie mezowi w łozku to bys takich głupot nie pisał!! dziecko to nie lalka ktorą w kazdej chwili mozesz walnąć w kąt dziecko to obowiazki,wydatki i nie przespane noce i ciezka praca i kazda kobieta ktora ma dziecko-ci o tym wie !!!!a o tych pieniądzach ktore i tak wydjesz na dzieci to juz poprostu bierze obrzydzenie jak sie to czyta...czy ciapaci ,czarni i inne narodowosci sa tak samo zawistni wszyscy biora i sa zadowoleni i dzieciakow maja gromade!!!!!mało tego bardzo czesto sa do tego bezrobotni świadomie!!!!!!!wiec czego chcecie od polaków!!!!!!!

Na szczescie rzad ma w planach ukrocenie tego angielskiego lenistwa i brania benefitow za nic. Bo to glownie Anglicy biora kase za nic. Wole juz oddawac czesc moich podatkow mlodym mamom. Slowko do Mayor: nie kazdy Polak jest zawistny i wchodzi innym w zycie z buciorami. Ja tak nie robie...to juz 1 osoba:) Znalazloby sie pewnie wiecej:) Wszystkiego dobrego Tobie zycze:)

Dzieki, Madziulka. Ale tacy ludzie to rzadkosc. Niestety na wszystkie moje znajomosci przez te 2 lata to tylko 2 dobre kolezanki Polki tu mam, reszta okazala sie beznadziejnie falszywa. O panach nie wspomne. To jakas plaga. Poza tym jak sie czyta takie bzdury, jakie pisza zawistne Polki, to juz sie traci nadzieje w czlowieka...

Gość rzad ma równiez w planach
ukrocenie benefitow dla imigrantow, rowniez polakow,niestety

Gość Kathi28
Ludzie jak branie kasy za nic???Wychowujemy dzieci,krztałcimy,rząd pomaga i to jest za nic???Kto pracuje lub wypracował sobie na te zasiłki to dostaje,kto jest pieprzonym cwaniakiem ten dostaje,ale po swojej dupie,a więc czepcie się od zasiłków i ludzi którym się należą.Najwięcej ukruci się Cwaniakom,którzy kombinowali jak wyciągnać coś co im sie nie należy

Gość rzad ma równiez w planach
nie mayor. mieszkam w uk nie w polsce. i słyszałam to w angielskiej telewizji w wiadomościach.