Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiutka......

czy to prawda ze facei wola niskie kobiety?

Polecane posty

Gość glupiutka......

jw

Gość poziomka...
fajny maz nick :) ale tak od razu pokazywac jaka jestes??;) a co do pytaniea to chyba zalezy od faceta.. jedni wola takie inni wola wyzsze..

Gość nie wiem co oznacza
dla ciebie niskie ale jako facet preferuję takie od 160 do 167, 168 - są super no i muszą być szczuplutkie

Gość oświadczenie Myrevina
W wiekszosci tak poniewaz czyje sie wtedy silniejsi , tacy bohaterzy ktorzy moga sie opiekowac swoja malutka kobietka .....wiem poniewazx wielu moim znajomych moi byli i wogole faceci ktorych znam twierdza wlasnie tak...czuja sie wtedy wazniejsi , silniejsi

Gość ja mam 172
wiec chyba jestem za wysoka:(

no jaha, że wolą niskie bo wtedy czują się męscy ;) silni i potrzebni. mi się tak wydaję. z kolei kobiety w większości chyba nie lubią niskich i chudych :O a czasem są takie pary: on mały i chudziutki, a ona wielka i ... puszysta :) dziwnie to wygląda, ale... zapewne to miłość :D

Gość Ja mam 170 a moj Ukochany
193 . Ja do niskich raczej nie naleze,tym bardziej ze chodze w wysokich szpilkach... Do tego jestem bardzo szczupłą dziewczyną... Mój facet jest wiekszy ode mnie chyba o 3 razy hehe:) I w ogóle piękna z Nas para aaachhhhhhhhhhhh! :D

Gość Marta* leniwiec
prawda, szczera prawda :P i tak nam dopomóz buk!

Gość niska...
niekoniecznie... to wcale nie jest żadną regułą... jedni lubią niskie inni wysokie bez sensu dopatrywać się tu jakiś reguł mój ostatni facet który był ode mnie prawie 30 cm wyższy powtarzał jaka to jestem śliczna i filigranowa ale znam i takich co na niską dziewczynę nawet nie spojrzą bo nie są w ich typie..